Nişan Nişan konusu :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Çok anlamlı olur gerçekten inşallah canım çok teşekkür ederim.

ne delilikler yaptın anlatır mısın düğününde bizede fikir olur :)

ne delilikler yaptın anlatır mısın düğününde bizede fikir olur :)

Bir örnek ben vereyim mesela kimi insan kıpır kıpırdır yerinde duramaz, gelin olduğunda da birşey değişmez dur durak, yorulmak nedir bilmez, sürekli pisttedir, bizim akrabamızın kızı ayakkabılarınnı fırlatıp horon tepmişti, mendil hep ondaydı..

Benim oynamalı düğünüm olmayacağı için böyle bi çılgınlık yapamam :)

Benim oynamalı düğünüm olmayacağı için böyle bi çılgınlık yapamam :)

Daha ne çılgın gelinler vardır kimbilir?
Ama bende bu kadarını yapamam doğrusu, özellikle ayakkabı çıkarmak bana hoş gelmezken gelinin çıkarıp yalın ayak kendini kaybetmişçesine oynaması hiç hoş gelmiyor.

Masanın üstüne çıkıp da oynayan geline şahit oldum.. Değişik oluyor görünce..

Masanın üstüne çıkıp da oynayan geline şahit oldum.. Değişik oluyor görünce..

Kimseyi yadırgamak değil niyetim ama o düğünde gelin yokmuş gibiydi, sizi iplemeyen bir insan topluluğu hayal etsenize? Yani gelin oturmuş, gelin kalkmış herkes kendi kendine pistte fır dönüyor gelinsiz düğün gibi daha çok..

Kimse tınlamıyor gibi dimi ://

Kızlarrrr nereye yazacağımı bilemedim :) tanısma oldu gectiğimiz haftasonu , bu haftasonuda iadeyi ziyaret yapacağız , sonra isteme -söz-nişan bir arada evde yapacağızz nasıl sığcaz nasıl etcez merak konusu ,, annesi de o konuya takılmıs biz evde yapmak istiyoruz bakalım bu hafta konusacağız ,, kızlar ya bu işler heyecanlı olduğu kadar cok ta stresli :)

hem benim hem abimin nişanı evde oldu bizim bahçemiz vardı yaz olduğu için bahçede yaptık 130 kişi falandı herşey bahçede oldu yüzük takı pasta yemek herkese ayrı ayrı yemek verildi sonra aile büyükleri dağıldı biz bize kalınca kendi aramızda evde ufak bi eğlence yaptık Abiminki evde oldu aile arasıydı ikimizinkide ama aile kalabalık olunca maalesef biraz zor oluyo kız evi karşı komşusyla konuşmuş sağolsun oda evini açtı erkekler komşuda kadınlar kız evinde oturuldu erkekler kendi arasında isteme yaptı kahveler içildi sonra kadınların yanına geldi bi kaç aile büyüğü erkek ve yüzükler takıldı resim falan çekilip tekrar karşı daireye gittiler hiç karışıklık zorluk yaşanmadı gayet rahat ve ferah oldu mesela sizde böyle yapabilirsiniz komşunuzla konuşup nişan için öyle salon tutmak falan eğer gücü yetmiyosa kız evi için ayrı bi külfet oluyo allah mutlu mesut etsin inşallah benden sana bi tavsiye o kadar gerilip herşey dört dörtlük olacak diye uğraşma muhakkak bişey çıkıyo o yüzden akışına bırak ve rahat ol gününün tadını çıkar ben öyle yaptık ve çok şükür çok güzel bi nişanım oldu inşallah seninkide öyle olur biraz uzun oldu kusura bakma tekrar mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…