Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

selam cnm istanbul fatih ten aldım ben nişanlığımı.aynı modelin gelinliği de vardı .

gelilnik için istanbula mı geliceksin :uhm:

selam cnm istanbul fatih ten aldım ben nişanlığımı.aynı modelin gelinliği de vardı .

gelilnik için istanbula mı geliceksin :uhm:

yok canım ben zaten istanbuldayım nikcte öyle yazıyorrr a.s FATİHTE hangi gelinlikçi isim verebilirmisin bide adresi varsa canım çünkü bu hafta sonu gidicez gelinlik bakmaya a.s.

yok canım ben zaten istanbuldayım nikcte öyle yazıyorrr a.s FATİHTE hangi gelinlikçi isim verebilirmisin bide adresi varsa canım çünkü bu hafta sonu gidicez gelinlik bakmaya a.s.

he piki cnm. fatih te neşe gelinlik - çarşamba karakoluna çok yakın karakolun karşı sırasındaufak bi yer yani dar ama 4 katlı çok model var ama be nordan gelinlik beğenmedim hiç:roflol:

2 hafta önce gelinlik bakmaya gittik fatih e ama pazar gitmiştik bi çok yer kapalıydı

c.tesi gidersen gelinlikçiler çarşısana gir mutlaka 5 katlı bi han sadece gelinlik :icecream:

kızlar bana yardımcı olun 28 inde nişanım var ama ben daha kıyafet almadım istanbulu gezdim beyenemedim bakmadığım yer klamadı kafayı yiyecem

kızlar bana yardımcı olun 28 inde nişanım var ama ben daha kıyafet almadım istanbulu gezdim beyenemedim bakmadığım yer klamadı kafayı yiyecem

Canı Roman'a baktın mı orada çok şık şeyler vardı bir de İstinye Park'da çok iyi mağazalar var orada da güzel şeyler bulabilirsin..(tabii bunları İstanbul'a geldiğinde yapabilirsin..)Bir de nişanın evde mi olacak salonda mı,nasıl bir kıyafet giymek istiyorsun bunlar da önemli..

nişanlığımı izmirden almıştım bir kaç yer gezdikten sonra işte bu dedim...:asigim:

Son düzenleme:
maşallah cok guzelsiniz hepiniz..darısı bizlerin başına..ewet tatlım bindallının ayrı bir güzelliği var..sanada cok yakısmıs sewgiler..

nişanındamı bindallı giydin :1shok: nieki fisfisfis amacı ne yani onu anlamadım orciinal olsun diemi kafamçokkarıştı

hiç duymamıştım bi yaşıma daha girdim

benim nişanım ve kınam aynı gün oldu çünkü eşim ve ailesi ile aynı şehirde oturmuyoruz böyle olmak zorundaydı yani :) gündüz nişan akşam kına kafanı karıştıracak kadar önemli bi durum değil aslında !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…