Nişan Nişan Kıyafetim ve Hazırlıklarım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende begendim herseyini cok cici olmus, Allah tamamina erdirsin

buarada etegin tafta mi???

Bohça için Parfümlerimizi aldık kızlar kokuları çok beğendim
Sizce nasıl??

tebrik ederim canım ,her şeyini çok beğendim , pembiş bir gelin her şeyin bi harikaa :)
özel mesaj hakkım yok burdan cevap vereyim mi sana , senin önce bi onayını almak istedim :)

tebrik ederim canım ,her şeyini çok beğendim , pembiş bir gelin her şeyin bi harikaa :)
özel mesaj hakkım yok burdan cevap vereyim mi sana , senin önce bi onayını almak istedim :)
çok teşekkür ederim canım :)
tabi verebilirsin bende senden cevap bekliyordum :))

merhaba canım :)
Teşekkür ederim çok çok , elbette yardım ederim, profilini düzenle ye tıkla orda en altta hitap şekliniz , özel gün türü , özel gün tarihi ve istediğin görseli seçiyorsun vee hazır :) bakalım senin ne kadar kalmış nişanına :) kolay gelsin canım :)

:)) buydu mesajım , tabii bi baktım ki 100 mesaj olana kadar cevap yazamıyormuşum :)

ayyy nasıl sevindim anlatamam canım çokkk teşekkür ederimm
bu arada 20 gün kalmış ben hiç bunu düşünmemiştim ya çok az kalmış ben 1 ay var diyorum hala

oyy azıcık kalmış hadi bakalım , heyecanına heyecan katılmış oldu

ne demek bir gelini mutlu etmek çok güzel bir duygudur :) rica ederiim :)

Ne kadar güzel canım , gezin gezin...
bende bi gelişme yok şu an tatlım , nişanlım izmirde çalışıyor benim , o yüzden nişandan 5 gün önce gelecek , her şey o zaman halledilecek , ben o zamana kadar kayınvalidemin bohçasını tamamlayacağım işte, beraber alınacaklar kalsın sadece geriye diyorum , o yüzden aslında hafif heyecan yanısıra gerginliğim de var , son 5 gün de alyanslar dahil her şey alınacak , ya bulamazsam istediğim gibi bişey diye kafama takılıyor arada işte...

​

bende öyle diyorum ama bizim de bohça için alınacak şeyler son 3 günde alınacak hep. kayınvalidem istanbul dışında, o gelince tamamlayacağız. ama biz sadece gelin ve damat için bohça yapalım dedik başkasına gerek yok bize yeter. bakalım yetişir inşallah herşey

elbette size yeter canım , bende kayınvalideme bi seccade bi yelek , patik tülbent koyacağım , ilk gelini , ilk kızı olacağım bende dedim bu kadarını ona çok görmeyeyim :)

hmm,, olur olur , bunlar tatlı telaşlar canım :) bizim nişanlıklarımız filan da hazır gerçi , çok bişey kalmadı :) ama kadın surekli telaş yapıyor işte...

9 gün kaldıııııı haftaya nişanım var heyecanım hiç yok ben niye böyleyim

pembiş hersey uyumlu ne güzel tebrık ederım canım öncelıkle elbısene de bayıldım söylmeden gecemıcem

Ah ah biz söz ve nisani ve tüm alis verisi bir haftaya sigdirmak zorundaydik

Doya doya keyfini cikar arkadasim bu tatli heyeacanlari ilerde hep iyi hatirla insaAllah

Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…