• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Kıyafetim ve Hazırlıklarım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende begendim herseyini cok cici olmus, Allah tamamina erdirsin :16:

buarada etegin tafta mi???

Bohça için Parfümlerimizi aldık kızlar kokuları çok beğendim :12:
Sizce nasıl?? :16:
$IMG_1517.JPG

tebrik ederim canım ,her şeyini çok beğendim , pembiş bir gelin ;) her şeyin bi harikaa :)
özel mesaj hakkım yok burdan cevap vereyim mi sana , senin önce bi onayını almak istedim :)

tebrik ederim canım ,her şeyini çok beğendim , pembiş bir gelin ;) her şeyin bi harikaa :)
özel mesaj hakkım yok burdan cevap vereyim mi sana , senin önce bi onayını almak istedim :)
çok teşekkür ederim canım :)
tabi verebilirsin bende senden cevap bekliyordum :))

merhaba canım :)
Teşekkür ederim çok çok , elbette yardım ederim, profilini düzenle ye tıkla orda en altta hitap şekliniz , özel gün türü , özel gün tarihi ve istediğin görseli seçiyorsun vee hazır :) bakalım senin ne kadar kalmış nişanına :) kolay gelsin canım :)

:)) buydu mesajım , tabii bi baktım ki 100 mesaj olana kadar cevap yazamıyormuşum :)

merhaba canım :)
Teşekkür ederim çok çok , elbette yardım ederim, profilini düzenle ye tıkla orda en altta hitap şekliniz , özel gün türü , özel gün tarihi ve istediğin görseli seçiyorsun vee hazır :) bakalım senin ne kadar kalmış nişanına :) kolay gelsin canım :)

:)) buydu mesajım , tabii bi baktım ki 100 mesaj olana kadar cevap yazamıyormuşum :)
ayyy nasıl sevindim anlatamam canım çokkk teşekkür ederimm :16:
bu arada 20 gün kalmış ben hiç bunu düşünmemiştim ya çok az kalmış ben 1 ay var diyorum hala :9:

oyy azıcık kalmış hadi bakalım , heyecanına heyecan katılmış oldu :D

ne demek bir gelini mutlu etmek çok güzel bir duygudur :) rica ederiim :)

13 gün kalmıış :) nasıl heyecan durumları canım :)??:3:[/QUOTE
evet canım gün geçtikçe heyecanlanıyorum :1:
alışverişlere başladık daha yeni, elbisem hazır sayılır. ona takım aldık bohça için bişeyler filan geziyoruz sürekli :))
senin nasıl gidiyor :)

Ne kadar güzel canım , gezin gezin...
bende bi gelişme yok şu an tatlım , nişanlım izmirde çalışıyor benim , o yüzden nişandan 5 gün önce gelecek , her şey o zaman halledilecek , ben o zamana kadar kayınvalidemin bohçasını tamamlayacağım işte, beraber alınacaklar kalsın sadece geriye diyorum , o yüzden aslında hafif heyecan yanısıra gerginliğim de var , son 5 gün de alyanslar dahil her şey alınacak , ya bulamazsam istediğim gibi bişey diye kafama takılıyor arada işte...
:31:
​

bende öyle diyorum ama bizim de bohça için alınacak şeyler son 3 günde alınacak hep. kayınvalidem istanbul dışında, o gelince tamamlayacağız. ama biz sadece gelin ve damat için bohça yapalım dedik başkasına gerek yok bize yeter. bakalım yetişir inşallah herşey :31:

elbette size yeter canım , bende kayınvalideme bi seccade bi yelek , patik tülbent koyacağım , ilk gelini , ilk kızı olacağım bende dedim bu kadarını ona çok görmeyeyim :)

hmm,, olur olur , bunlar tatlı telaşlar canım :) bizim nişanlıklarımız filan da hazır gerçi , çok bişey kalmadı :) ama kadın surekli telaş yapıyor işte...

9 gün kaldıııııı haftaya nişanım var heyecanım hiç yok ben niye böyleyim :1:

pembiş hersey uyumlu ne güzel tebrık ederım canım öncelıkle elbısene de bayıldım söylmeden gecemıcem

Ah ah biz söz ve nisani ve tüm alis verisi bir haftaya sigdirmak zorundaydik :31:

Doya doya keyfini cikar arkadasim bu tatli heyeacanlari ilerde hep iyi hatirla insaAllah :nazar:

Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim : )

Back