• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Kıyafetim ve Hazırlıklarım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Merhaba kızlar :3:
Burada konulara hep katılmaya çalışıyordum bende konu açıp yavaş yavaş hazırlıklarımı paylaşmak istedim. Yaklaşık 10 gün önce sözüm oldu. 7 temmuzda da nişanım olacak inşallah :16:
İlk olarak nişan kıyafetim belirlendi ölçülerim alındı resmini paylaşıyorum bakalım beğenecek misiniz :31:
$kıyafetim.jpg
ama benim üzerimde çok daha güzel duruyor :))
elime de şöyle bir buket almak istiyorum :16:
$9.jpg

ee ne diyorsunuz :)

Son düzenleme:
pembiş pembiş ço0k güzel hepsi allah tamamına erdirsin inşallah darısı basıma :D

öncelikle tebrik ederim tatlım çok mutlu olun inşallah :16: ben çok beğendim kıyafetin, çiçeğin çok güzel görünüyor. kurabiyelerin de eminim çok lezzetli olacaktır :)

öncelikle tebrik ederim tatlım çok mutlu olun inşallah :16: ben çok beğendim kıyafetin, çiçeğin çok güzel görünüyor. kurabiyelerin de eminim çok lezzetli olacaktır :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumlar geldikçe çok mutlu oluyorum :16:

Canım öncelikle senin de nişanın hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) Allah tez zamanda tamamına erdirsin, özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımın yetersiz olmasından dolayı, o yüzden magnetlerle ilgili burdan cevap vereyim ben :) Canım hilal kartvizit diye aratırsan internette sitelerini bulursun, ben bu matbaaya yaptırdım, ilgi ve alakalarından da çok memnun kaldım, fiyatı istediğin ebata göre değişiyor, 5-5 cm likler 45 TL idi, ben 7-9 cm yaptırdım 75 TL ödedim 1000 adetine :) İnşallah site adı falan vermek yasak değildir...

Canım öncelikle senin de nişanın hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) Allah tez zamanda tamamına erdirsin, özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımın yetersiz olmasından dolayı, o yüzden magnetlerle ilgili burdan cevap vereyim ben :) Canım hilal kartvizit diye aratırsan internette sitelerini bulursun, ben bu matbaaya yaptırdım, ilgi ve alakalarından da çok memnun kaldım, fiyatı istediğin ebata göre değişiyor, 5-5 cm likler 45 TL idi, ben 7-9 cm yaptırdım 75 TL ödedim 1000 adetine :) İnşallah site adı falan vermek yasak değildir...
Bende oraya kartvizit siparişi verdim demekki kaliteli is yapıyorlar emin olamamıştım. Cok tesekkur ederim yorumların ve yardım ettigin için :)
Herşey çok şık çok güzel Allah tamamına erdirsin :nazar:

Âmin cok tesekkur ederim :16:

hazırladığın konseptin her detayını beğendim canım. Allah ağız tadıyla, hayırlısıyla o günlere erişmeni nasip etsin.

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

Allah tamamına erdirsin bebeğim benimm:38:
Herşey gönlünce olsun :54:
Kıyafetinde güzelmiş rengi falan ama yerinde olsam seçimi kırmızı renginden kullanırdım:52:

canım hepsi çok güzel görünüyor nişan da tam istediğin gibi olur inşallahh :)

Back