- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
tatlımm bence cook yakısmıs ben cok begendım rengı de modelı dekızlar bu elbiseye karar verdim bakar mısınız?
bir de mürdüm rengi vardı onu denemedim ama sizce hangi renk ve nasıl öğrenmek istedim??
Eki Görüntüle 1417189
bende beğendm canm içime sindi çok şükürrtatlımm bence cook yakısmıs ben cok begendım rengı de modelı de
göbek kısmında potluk varbende beğendm canm içime sindi çok şükürr
ama mürdüm denemedm
bir de bedeni nasıl bi küçüğünü mü alsam
potluk var mı?
daha korse de giyerm amagöbek kısmında potluk var
onu daraltabılıyor musun ?
bir kucuk bedenı dar olur mu acaba
yok canım o sütyen aslında büyük bana alttan üstten silikonluevet canım bak göbek ve kasık tarafı potluk yapmıs
bı beden kucugu goguslerden kasar dıye dusunuyorum maşallahın var :)
ama maşallah yanı hahayok canım o sütyen aslında büyük bana alttan üstten silikonlu
tamam canımama maşallah yanı haha
dediğimgibi göbek ve kasık tarafı potlu canım
evet guzelımtamam canım
kasık dediğin göbeğin altı yani
tamam canım çok sağolevet guzelım
ama sen yıne de bı kucuk bedenını dene bakalm nasıl olucak
Çok güzel canım ben çok beğendim ama göbek kısmındaki potlukda halledilirse daha güzel olurkızlar bu elbiseye karar verdim bakar mısınız?
bir de mürdüm rengi vardı onu denemedim ama sizce hangi renk ve nasıl öğrenmek istedim??
Eki Görüntüle 1417189
8. sayafaya bakabilir misin canım karar verdm fikrinizi alıyorum2. sayfada attıklarından şu elbise çok güzel ev için abartı ama güzel bir nişan elbisesi olurdu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_2703-jpg.1416025/
bi küçüğünü alayım mıÇok güzel canım ben çok beğendim ama göbek kısmındaki potlukda halledilirse daha güzel olur
Ben rengini çok beğendim ama sen bilirsin hangisi daha çok açdıysa seni onu al bir küçüğünü alırsan üstü dar gelebilir yinde dene eğer olmazsa bunun göbek kısmını terzi halleder zatenbi küçüğünü alayım mı
mürdüm nasıl olur ki?
belden aşağı daralsın yani aşağı kadarda dimiBen rengini çok beğendim ama sen bilirsin hangisi daha çok açdıysa seni onu al bir küçüğünü alırsan üstü dar gelebilir yinde dene eğer olmazsa bunun göbek kısmını terzi halleder zaten
sen benm 38 olduğumu nsıl anladın canım fotom yokkenKirmizinin kollarina tül nasil olur bilemedi...
O kiyafetleri secerken de vucuda otrmasina dikkat ettim muhtemelen 38beddn gibisin cok guzel durucaktir
Kirmizi cok canli durucaktir
Pembe de bi o kadar masum
Aa görmedim hemen bakıyorum... Çok güzel bir elbise seçmişsin üstelik ev ortamına da gider hem rengi de güzel için rahat olsun.8. sayafaya bakabilir misin canım karar verdm fikrinizi alıyorum
Valla bu işlerden pek anlamam ama elbisenin modeli bozulmuycak şekilde göbek kısmına pens atarlar herhalde terzi bilir zaten nasıl yapılması gerektiğinibelden aşağı daralsın yani aşağı kadarda dimi
sectigin elbıselerden canım :)sen benm 38 olduğumu nsıl anladın canım fotom yokken