Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafetim(fotoğraflı)

Bana biraz öyle geldi ama tülü düşünmedim canım bak dediğim elbise bu ama bu tül çirkin olur çünkü kolu kumaşla bitiyor tül eklense hoş olmaz diye düşündüm
aa çok güzel bayıldım
demek askıda çirkin duruyorlar canm poşetli poşetli
benm fotoda taçtan
ama senin kuzende ki düz renk değil sanki ebruli dalgalı mı, yoksa fotodan mı öyle
hangisi açık ama taç mı hepsi mi =)

Kirmizinin kollarina tül nasil olur bilemedi...
O kiyafetleri secerken de vucuda otrmasina dikkat ettim muhtemelen 38beddn gibisin cok guzel durucaktir
Kirmizi cok canli durucaktir
Pembe de bi o kadar masum

Kirmizinin kollarina tül nasil olur bilemedi...
O kiyafetleri secerken de vucuda otrmasina dikkat ettim muhtemelen 38beddn gibisin cok guzel durucaktir
Kirmizi cok canli durucaktir
Pembe de bi o kadar masum
evet canm 38 im bi korse giyerim ama yinede
yani bu 2si diyosun canm

Yok canım düzdü onun da taçlar açık geldi ama tül olucakmış nasılsa kapatılır

mesela bunun kollarına üzerindeki dandelden yapılırsa çok güzel olur

Eklentiler

• IMG_2748.JPG
    164,8 KB · Görüntüleme: 136
Niye pembe olucaksın canım çok yakışır ayrıca öyle düşünme ona bakarsan bende nişanımda yemyeşildim

ah canım bu internettekiler çok güzel ama ankara da yok ki. bu attıklarım var paar malı gibi uff.
canım ankaradayım deye yazmıssın bunlar internettekı adl markasının elbıselerı adl nın magazasına gıdıp bak istersen

şimdi hepsine baktın ve fuşya diyosun dimi canım
2. bir seçenek var mı?
Evet bak bunu diyorum kenarındaki tülden yaptır kollarına .Ya da şu pembeyi diyorum kollarına üstündeki dantelden yaptır son kararım bunlar

Eklentiler

• IMG_2743.JPG
    107,7 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2748.JPG
    164,8 KB · Görüntüleme: 119
Evet bak bunu diyorum kenarındaki tülden yaptır kollarına .Ya da şu pembeyi diyorum kollarına üstündeki dantelden yaptır son kararım bunlar
tamam canım.
somon bulsam hemen alacaktım
mesela 2. foto somon gibi ama full dantel hoşuma gitmedi
sence?
anladım bu arada kolu için o somonu attın ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…