aa çok güzel bayıldımBana biraz öyle geldi ama tülü düşünmedim canım bak dediğim elbise bu ama bu tül çirkin olur çünkü kolu kumaşla bitiyor tül eklense hoş olmaz diye düşündüm
yok canım yaa işte bu kötüler var kızılaydahelena bence ankaradaymıssın öyle yazmışsın kızılaya gır orda cok guzel abıyeler var
canım 2. ve 4. sayfaya göz atabilme imkanın oldu mu?helena bence ankaradaymıssın öyle yazmışsın kızılaya gır orda cok guzel abıyeler var
ah canım bu internettekiler çok güzel ama ankara da yok ki. bu attıklarım var paar malı gibi uff.
Yok canım düzdü onun da taçlar açık geldi ama tül olucakmış nasılsa kapatılıraa çok güzel bayıldım
demek askıda çirkin duruyorlar canm poşetli poşetli
benm fotoda taçtan
ama senin kuzende ki düz renk değil sanki ebruli dalgalı mı, yoksa fotodan mı öyle
hangisi açık ama taç mı hepsi mi =)
o tülü varya köşesinde ordan devam eder dur ben sana atayım bi fotomesela bunun kollarına üzerindeki dandelden yapılırsa çok güzel olur
Aynen canım öyle güzel olur at bakalımo tülü varya köşesinde ordan devam eder dur ben sana atayım bi foto
şimdi son karar fuşya mı
pembe pembe olmam dimi
pembeyi çok severim aslında
canım ankaradayım deye yazmıssın bunlar internettekı adl markasının elbıselerı adl nın magazasına gıdıp bak istersenah canım bu internettekiler çok güzel ama ankara da yok ki. bu attıklarım var paar malı gibi uff.
şimdi hepsine baktın ve fuşya diyosun dimi canımNiye pembe olucaksın canım çok yakışır ayrıca öyle düşünme ona bakarsan bende nişanımda yemyeşildim
Hıımm şimdi canlandı gözümde güzel olur bu şekilde biz aralıkta aldıksiz ne zaman almıştınız canm
Eki Görüntüle 1416210 bak kol bu şekilde
aa bakayım canım adil ışık mıcanım ankaradayım deye yazmıssın bunlar internettekı adl markasının elbıselerı adl nın magazasına gıdıp bak istersen
Evet bak bunu diyorum kenarındaki tülden yaptır kollarına .Ya da şu pembeyi diyorum kollarına üstündeki dantelden yaptır son kararım bunlarşimdi hepsine baktın ve fuşya diyosun dimi canım
2. bir seçenek var mı?
tamam canım.Evet bak bunu diyorum kenarındaki tülden yaptır kollarına .Ya da şu pembeyi diyorum kollarına üstündeki dantelden yaptır son kararım bunlar