- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
vaaay iyi tespitsectigin elbıselerden canım :)
vücudu bellı eden elbıselerdi ve kucuk beden olmayan bırı o elbıselerı gostermezdı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaaay iyi tespitsectigin elbıselerden canım :)
vücudu bellı eden elbıselerdi ve kucuk beden olmayan bırı o elbıselerı gostermezdı :)
vaaay iyi tespit
Aa görmedim hemen bakıyorum... Çok güzel bir elbise seçmişsin üstelik ev ortamına da gider hem rengi de güzel için rahat olsun.
Valla bu işlerden pek anlamam ama elbisenin modeli bozulmuycak şekilde göbek kısmına pens atarlar herhalde terzi bilir zaten nasıl yapılması gerektiğini
kızlar bu elbiseye ayakkbı ve saç nasıl olursectigin elbıselerden canım :)
mürdüm nasıl olur.Aa görmedim hemen bakıyorum... Çok güzel bir elbise seçmişsin üstelik ev ortamına da gider hem rengi de güzel için rahat olsun.
evet o topuklu haliımm boyu konusunda kararsız kaldım bence kısaltma.. bilemedimki..topuklu var dımı ayagında?4
belkı cok az kısalttırabılırsın canımevet o topuklu hali
ayakkabı hiç gözükmeyecek aslında dimiÇok azkısaltsan daha rahat edersin bence ayakkabıyı bilemedim kemik rengi bir stiletto olabilir
belkı cok az kısalttırabılırsın canım
çok az dediğiniz kaç parmak olmalı canlarÇok azkısaltsan daha rahat edersin bence ayakkabıyı bilemedim kemik rengi bir stiletto olabilir
bence dagınık topuz düşün derım3. numarayı beğenmiştim ben ama yapamazlar dediler
şunu beğenmiştimEki Görüntüle 1417297
sonra açıkta olabilir dediler
Evet canım :) o yüzden rahat hatta platformu olan bir şey giyayakkabı hiç gözükmeyecek aslında dimi
nişanlım uzun boylu bende baya topuklu giyicem mecbur
ama kahve verirken korkmadan vermem için rahat bi topuklum var onu giyerim.
topukluda çok iyi değilim
siz evli misinz bekar mı yaşlar kaç tanışmadıkbence dagınık topuz düşün derım
siyah da olabilir dimi düzEvet canım :) o yüzden rahat hatta platformu olan bir şey giy
bekarım canm 20 yasındayımsiz evli misinz bekar mı yaşlar kaç tanışmadık
anladım canm çok sağolun valla sizler olmasınız bitmiştimbekarım canm 20 yasındayım
yanı bır ıkı parmak falan çok değil
sen nasıl bir şey giydin canm ev de mi oldu?Kaç parmak bilemedim ki birbuçuk gibi ama burdan anlaşılmıyor tabi bu arada bende nişanlıyım :) 25 yaşındayım canımm