- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
Harikaymis. Allah kismet ederse ben de nisanimda aynen bunu almak isterim.
bencedeee çok güzel bu.Gidip denicem bende.Gerçi biraz daha uzun boyum ve tombik memiklerim olsa süper olurdum amaaaa denemekte yarar varrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diktirmek çok riskli geliyor bana yaa :)
sanırım linkte sorun vardı..:)
kızlar merhaba,benim bu yaz nişanım olucak.Biraz farklı bir kafadayım arada elbise bakıyorum falan yok napıcam bilemiyorum.Şu gelinliğe benzeyen renkli elbiseler varya nişan diyince hoop onları çıkıo karşıma tiksindim resmen asla öyle bir şey giyemem ben.Nerelere baksam bana bir akıl verin minyon tipli bir kızım neler yakışır sizce??
Eğer İstanbuldaysan Fatih'te Nüans moda evi var. Kabarık olmayan çok şık ve orjinal nişanlıklar dikiyorlar. web sitesine bakarsan pek bişey göremezsin. Web sitesinde çok caf caflı arabesk modeller var. Ama kendi yerine gidersen aşık olacağın en az 3-5 model bulabilirsin..
bunlar çok hoş![]()
kızlar merhaba,benim bu yaz nişanım olucak.Biraz farklı bir kafadayım arada elbise bakıyorum falan yok napıcam bilemiyorum.Şu gelinliğe benzeyen renkli elbiseler varya nişan diyince hoop onları çıkıo karşıma tiksindim resmen asla öyle bir şey giyemem ben.Nerelere baksam bana bir akıl verin minyon tipli bir kızım neler yakışır sizce??
Bu renge bayılıyorum..
Yaz ve bahar ayları için nişan tören vs gibi yerlerde giyilebilecek tarzda cıvıl cıvıl püfür püfür bi elbise valla..
Q bence bu elbiseyi taşımak çok zor. Beli dar ve basenleri yapışan bir elbise ancak uzun boylu olursa güzel olur. Daha risksiz belden sonra bol bir şey seçmek her zaman avantajlıdır.
evet kesinlikle uzun olana da bayıldım
konu sahibi düşünebilirsin böyle bir şey![]()
doldurabilecekseniz harikagöğüs kısmını yani:)
allah gönlünüze göre versin ..
Gogus kismi doldurur hatta tasar o kadar diyim size.![]()
Eminönünde çıktığına bakma, en sade elbisesi 1000-1500 liradan başlıyor :)
Ama vaktin varsa iyi bir terziye diktirebilirsin bence model çalarak. Ama iyi bir terzi olması şart modeli öldürmemesi için, diktireni biliyorum çünkü kendi çevremden.
Bende bi elbisesinin üst kısmını beğenmiştim altı düz ipek şifon düşünmüştüm.
Model bu, bu da tarık edizmiş :)
Kuzenim basit bulduğu için modeli daha araştırmamı istedi, bakmaya devam ediyorum bende.
Eki Görüntüle 1011301
Ev nişanı için uygun olur mu bu kızlar? Aslında ben de bu renk balık model düşünüyordum. Göğüslerim biraz büyük ve omuzlarım geniş olduğu için kendime straplez modelleri yakıştıramıyorum. Evde olunca sanki ne giyilse abartı olurmuş gibi geliyor bana üzülüyorum valla![]()
Bende bi elbisesinin üst kısmını beğenmiştim altı düz ipek şifon düşünmüştüm.
Model bu, bu da tarık edizmiş :)
Kuzenim basit bulduğu için modeli daha araştırmamı istedi, bakmaya devam ediyorum bende.
Eki Görüntüle 1011301