Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafeti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ASENK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba,benim bu yaz nişanım olucak.Biraz farklı bir kafadayım arada elbise bakıyorum falan yok napıcam bilemiyorum.Şu gelinliğe benzeyen renkli elbiseler varya nişan diyince hoop onları çıkıo karşıma tiksindim resmen asla öyle bir şey giyemem ben.Nerelere baksam bana bir akıl verin minyon tipli bir kızım neler yakışır sizce??

Bende nişanımda abiye elbise giydim. Kabarık gelinlik tarzı istemedim..

Mağazaları dolaşabilirsin. Zarif dantel detaylı şık elbiseler var.

İmkanınız varsa diktirebilirsin. Hayırlısı olsun şimdiden.

abiye giy, nişanlık giymek zorunda değilsin tabi

Nerede yaşıyorsunuz nerelere baktınız.
Geçen arkadaşıma nişan kıyafeti baktık nişantaşından güzel şeyler vardı.
Banada çok itici geliyo gelinlik tarzı nişanlıklar.

şık bi abiye giyebilirsin canım
nişanlık adında gelinliğin renklisinin giyilmesine bende anlam veremiyorum
nişanın büyük mü olacak yoksa evde mi
ona göre bi seçim yaparsın

minik bir davet yemeği olucak.İstanbuldayım aslında nişantaşına falan gitsem kesin bir şeyler bulurum haklısınız.İnternette hep mezuniyet elbisesi diye aratıyorum istediğim tip elbiseler çıkıo diyorum hala evlilik kafasına giremedim herhalde çok teşekkürler hepinize yorumlarınız için.

ben de nişan zamanı çok zor elbise bulmuştum.aynen dediğiniz gibi kabarık ve hiç sevmediğim allı pullu elbiseler getirdiler..
ben de abiye giydim.nişanım da evdeydi zaten..
fabrika da çok şık abiyeler oluyor,çok tarz ve şık duruyor.tavsiye ederim.ayrıca ipekyola da bakabilrsiniz..

Ben de şu tarzı seviyorum

tarzına uygunsa böyle bir şey giyebilirsin çok zarif olur.

minik bi davet yemeği demişsin
zaten abartılı bi nişanlık olmaz canım
doğru yapmışsın mezuniyet elbiselerinden de çok şık şeyler çıkıyor
bende çok beğeniyorum

ben nişanımda dümdüz tiril tiril bı uzun elbıse gıymıstım..
ama gelınlıgımınde beyaz olacağını dusunemeyıp,nısan elbısemı de beyaz almıştım..
haklısın o kabarık tarlatanlı nısanlıklar bencede saçma..ıkı kere gelınlık gıymeye benziyor..
bırı beyaz,bırı renklı..

canım ne giyeceğin için fikir veremicem ama kesinlikle şu fotoğraflarda naylon poşet gibi görünen iğrenç elbiseleri giymeni tavsiye etmiyorum

ama nişan yaza ise,şu anda almak için pek uygun bişr zaman değil. yeni koleksiyonlar daha çıkmaz..ön koleksiyon çıkar..
1 ay daha bekley,p yeni modellere de bakın derim ben..

canım ne giyeceğin için fikir veremicem ama kesinlikle şu fotoğraflarda naylon poşet gibi görünen iğrenç elbiseleri giymeni tavsiye etmiyorum

ay evettt kesinlikle bu uyarıyı dikkate alıcam :)))

bence bu elbise başkasının nişanına giderken giyilecek bir elbise...:):)
bence mini yerine uzun tercih edin..yandan yırtmaçlı olabilir.üstü bu şekilde olabilir..

galiba daha hazır değilim işte hep böyle elbiseler aklımı çelio.Sanki benim değilde başkasının nişanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…