• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ilk dans şarkısı Buray - Sen sevda mısın ? uygun mu sizce

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
53
31
kızlar bu şarkıyı çok beğeniyorum çilek kokusunun fragmanında denk gelmişti ordan tutuldum bi şarkıya :) Nişanım için ilk dans şarkısı olarak düşünüyorum sizce nasıl ya da başka önerileriniz var mı ama eski şarkılardan istemiyorum yeni çıkmış bu tarz şarkı arıyorum
burdan dinleyebilirsiniz

kızlar bu şarkıyı çok beğeniyorum çilek kokusunun fragmanında denk gelmişti ordan tutuldum bi şarkıya :) Nişanım için ilk dans şarkısı olarak düşünüyorum sizce nasıl ya da başka önerileriniz var mı ama eski şarkılardan istemiyorum yeni çıkmış bu tarz şarkı arıyorum
burdan dinleyebilirsiniz

canım bende çok düşündüm bu şarkıyı ama biraz ayrılık şarkısını andırıyor o nedenle vazgeçtim sana kendi şarkılarımdan önerebilirim benim ilk dans şarkım
Mustafa Ceceli-Sultanım
İkinci Selim Gülgören Aşıklar şehri
Üçüncü Adil Karaca -Aşkın Tarifi biz biraz çok dans ettik :KK48:

Bu ayrılık şarkısı hoş olmaz o gece için arkadasin dediği selim Güngören aşıklar şehri güzel

Kuzenim kullandı. Beğenilmedi pek salon için daha iddialı Bi şarkı lazım bu şarkı akustik gibi. Çok aade oldu.
burdan dinleyebilirsiniz

Kızlar nişanım oldu Mustafa ceceli sultanım oldu şarkımız salonda çok hoş oluyor 2. Şarkımız da olmazsa olmazım oldu Enbe Orkestrası düet Di şuan unuttum kimin söylediğini :)

yabancı bır sarkı dusunursenız missdugun.blogspot.com u gezmenızı tavsıye ederım zıra guzel muzıkler secmısler.

Back