- Konu Sahibi duygusall_35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canınmcım gelişmiş cevabı tıkla üstte gülen yüzün yanındaki ataçı andıran şekle tıkla ve ekle bilgisayarından.sonra pencereyi kapat eklentiyi iki kez tıkla mesaj kutusuna yerleşir
sanırım oldu ama lınk seklınde duruyo yada ben öyle göruyorum açık halde durması gerekmıyormu bıde ben profıle resım koyamadım bıraz acemıyım sanırım
mkyajda problem yaşadın mı canım ?
Kızlar benim albüümden saçıma bakabilirsiniz
ben saçımıda makyajımıda çok beğenmiştim
bende kesinlikle Porselen Makyajı tavsiye ediyorum
canım gerçekten çok güzel olmuşsun saçınıda cok begendım bende düğünde öyle istiyorum sadece ek olarak bıraz daha uzatıp aşagılarını salıcam zaten nişanda saçlarım koyu renkti düğünde sarı istiyorum rengide modelide çok yakışmış yüzüne mutluluklar
canım gerçekten çok güzel olmuşsun saçınıda cok begendım bende düğünde öyle istiyorum sadece ek olarak bıraz daha uzatıp aşagılarını salıcam zaten nişanda saçlarım koyu renkti düğünde sarı istiyorum rengide modelide çok yakışmış yüzüne mutluluklar[/QUOTE
buda benım nişan saçım
duygusal çok çok teşekkür ederim
bende düğün saçı ile ilgili tam tersini düşünüyorum
düğünde kesinlikle koyu renk saç istiyorum
gelinlikle sarı saç olmuyor bence :1rolleyes:
canım çok net belli olmuyo ama güzel görünüyor senin saçında
kıskandım yaa bende bi çiçek istemiştim saçıma
ama vaktim olmamıştı :)
bikaç kişidende bunu duydum ama benım nişanda koyuydu ve maşalar çok belli etmiyodu kendını sarıda kendını daha cok gösterıyo bunu farkettım eger dagınık degılde topuz gıbı bısey yaptırıcak olsayım kesınlıkle toplu koyu renk gelın saçı daha cok hos oluyo tabı bu benım dusuncem ama ıyı dusun dahasonra saçını actırmak ıstıyosan ki sarı çok yakışmış ben 2 yıla yakın bekledım uzasın dıye sonrada kısacık kesildi boyayla açtırmamak ıcın..sarıdan mavi siyaha boyayınca geri dönuşü 2 yılımı aldı