• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan İçin Saç Modellerine İhtiyacım Var?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kızlar resimlerden saç, makyaj, çiçek, küpe belki işinize yarayanlar olur. ben sarı uzun açık, çiçekli modeli yaptırcam büyük ihtimalle çünkü saçlaım bayağı uzun nasıl olsa düğünde topuz olacak bare nişanda açık olsun benim evde olacağı için çok abartılı modellere bakmadım inş bunlar içnde işinize yarayan olur opuyorumnanaktan hepciğinizi

kızlar ben sordum bugün saç+porselen makyaj 110 diyo ama saça postiş takılırsa 170 diyo.takılması da lazım

banda 150 dediler kızlar... saç+manikür+pedikür+makyaj... istanbul anadolu yakasındayım uygun geldi bana fiyatı ve makyajı çok güzel tanınmış burda herkes çok beğeniyor .. tabii saça daha karar vermedim ...

banda 150 dediler kızlar... saç+manikür+pedikür+makyaj... istanbul anadolu yakasındayım uygun geldi bana fiyatı ve makyajı çok güzel tanınmış burda herkes çok beğeniyor .. tabii saça daha karar vermedim ...

manikür pedikür yok ben de.170 diyo postiş takarsa yani 60 lira postiş kirası.postiş olmazsa 110.ama bu da güzel bi yer porselen makyaj ve doğal yapıo.saçımı da ya yandan toplatcam ya da arkaya doğru toplucak salık olarak enseden ama daha sorucam bi kaç kuaföre daha

benden söyleesi kızlar elinizde kakar verdiğiniz saç modeli ile gidin.. yoksa benim kaç arkdaşım o gün söktürp tekrar tekrar yaptrdılar :olmaz:

Benim kuaförüm çok pahalı ama saçlarına ve makyajız değicek yok :kedi:

Kaç yıldır tanırlar beni bana nişan saçına 200 dedi makyaj malzemeleri bana ait olduğu için 100 e hallettim ama herkes bayıldı saçıma makyajıma ha tabi manikür falan yok :kızgın::umursamaz:

benim kuzenimde nişanında saçını bozdurup yaptıranlardan.en sonki hali buydu.ve herkez çok beğendi.ayrıca nişan saçı olduğunu söylemedi 35tlye yaptırdı.makyajınıda ben yaptım baya ucuza kapattı :jeyyar:
en doğrusunu yapmış kuzeniniz..10 liralık şeyi 100 lira diyolar..evlilik öncesi kazıklanmaya gerek yok..zaten düğünde kazıklıolar yeterincee :oklava:

kaydirigubbakcemile5

ya evet çok inanılmaz fiyatlar söylüyolar banada 200 dediler sonrada 170 olur dediler. ama ben topuz falan istemiyorum sevmiyorum doğal duran su dalgalı yarım toplanmış bişi istiyorum normalde bu saç için 35 diyolr ama nişan diyince 200.... bu ne ya. illa yalanmı söyleyelim valla bende kararsız kaldım arkadaşımın düğünü falan var deyip mi gitsem :)

benim kuzenimde nişanında saçını bozdurup yaptıranlardan.en sonki hali buydu.ve herkez çok beğendi.ayrıca nişan saçı olduğunu söylemedi 35tlye yaptırdı.makyajınıda ben yaptım baya ucuza kapattı :jeyyar:
http://img204.imageshack.us/img204/2826/kuzi.jpg

ayrıca kuzeninin saçına bayıldım benim istediğim şeye çok benziyor valla bu resmi alıp kuaföre gidicem benzeyen bi kaç fotoğrafta vardı arkadaşımın düğünü var diycem benden günah gitti zaten düğünde kazıklanmatan kaçışım yok.

bu ay sonunda nişanım olucak ve hala saçımı ne yaptırıcagıma karar veremedım kızlar eger elınızde güzel modeller varsa gönderebılırmısınız senağlama

Benim nişanım geçen sene 9 ağustosda oldu izmirlisin bilirsin dokuz eylül rektörlüğünde alsancakta. benimde kıyafetim mordu saçıma maşa yaptı kuaförüm önünü topldı biraz ben kemeraltındaki toptancılardan mor gül almıştım küçük küçük topladığı yere onları taktı hiç de bozulmadı saçım bide postiş kiralamıştım.bir günlük çok güzeldi herkes söyler saçların çok güzel oldu diye. eğer düğünde topuz istiyosan nişanda salık bırak derimbuyrunnnnnnnnn

$dscn0449pf4.jpg

bu model çok hoşuma gitti böyle yaptırcam ben belki işinize yarar

cnm aynı dertten bendede wardı ya ben nasıl oynarım diodum herkes bana bakcak die düşünüp duruodum,bide normalde kesinlikle oynayan bi insan değilim hayatımda ilk defa nişanımdan bir yıl önce abimin düğününde oynamıştım kaydirigubbakcemile3 ama inan nişanımda hiç oturmadım ya okadarda rahattımki herşey ilk dansı yapıncaya kadar ondan sonra sen zaten kimseyi görmüosun wala oynamaktan :roflol: hiç takma kafana...

ya cnm açıkcası ben sade bi model tercih etmiştim ama nişanım ewimizin bahçesinde olmuştu, kıyafetimde çok abartı değildi. sadelikten yana olmayı tercih etmiştim. ama senin kıyafetine nişanın yapılacağı mekanada bağlı tabi cnm..

sonunda nişanım oldu ve aynen senın dedıgın gıbı ılk dans dısında hıckımseyı gormedım zaten cok kalabalıktı kımsede benı görmedı bıde fotograf eklemeyı bılsem resımlerımı eklıcem ama beceremedım :teytey:

sonunda nişanım oldu ve aynen senın dedıgın gıbı ılk dans dısında hıckımseyı gormedım zaten cok kalabalıktı kımsede benı görmedı bıde fotograf eklemeyı bılsem resımlerımı eklıcem ama beceremedım :teytey:
canınmcım gelişmiş cevabı tıkla üstte gülen yüzün yanındaki ataçı andıran şekle tıkla ve ekle bilgisayarından.sonra pencereyi kapat eklentiyi iki kez tıkla mesaj kutusuna yerleşir

Back