- Konu Sahibi duygusall_35
-
banda 150 dediler kızlar... saç+manikür+pedikür+makyaj... istanbul anadolu yakasındayım uygun geldi bana fiyatı ve makyajı çok güzel tanınmış burda herkes çok beğeniyor .. tabii saça daha karar vermedim ...
banda 150 dediler kızlar... saç+manikür+pedikür+makyaj... istanbul anadolu yakasındayım uygun geldi bana fiyatı ve makyajı çok güzel tanınmış burda herkes çok beğeniyor .. tabii saça daha karar vermedim ...
en doğrusunu yapmış kuzeniniz..10 liralık şeyi 100 lira diyolar..evlilik öncesi kazıklanmaya gerek yok..zaten düğünde kazıklıolar yeterinceebenim kuzenimde nişanında saçını bozdurup yaptıranlardan.en sonki hali buydu.ve herkez çok beğendi.ayrıca nişan saçı olduğunu söylemedi 35tlye yaptırdı.makyajınıda ben yaptım baya ucuza kapattı :jeyyar:
benim kuzenimde nişanında saçını bozdurup yaptıranlardan.en sonki hali buydu.ve herkez çok beğendi.ayrıca nişan saçı olduğunu söylemedi 35tlye yaptırdı.makyajınıda ben yaptım baya ucuza kapattı :jeyyar:
http://img204.imageshack.us/img204/2826/kuzi.jpg
bu ay sonunda nişanım olucak ve hala saçımı ne yaptırıcagıma karar veremedım kızlar eger elınızde güzel modeller varsa gönderebılırmısınız senağlama
cnm aynı dertten bendede wardı ya ben nasıl oynarım diodum herkes bana bakcak die düşünüp duruodum,bide normalde kesinlikle oynayan bi insan değilim hayatımda ilk defa nişanımdan bir yıl önce abimin düğününde oynamıştım kaydirigubbakcemile3 ama inan nişanımda hiç oturmadım ya okadarda rahattımki herşey ilk dansı yapıncaya kadar ondan sonra sen zaten kimseyi görmüosun wala oynamaktan :roflol: hiç takma kafana...
ya cnm açıkcası ben sade bi model tercih etmiştim ama nişanım ewimizin bahçesinde olmuştu, kıyafetimde çok abartı değildi. sadelikten yana olmayı tercih etmiştim. ama senin kıyafetine nişanın yapılacağı mekanada bağlı tabi cnm..
canınmcım gelişmiş cevabı tıkla üstte gülen yüzün yanındaki ataçı andıran şekle tıkla ve ekle bilgisayarından.sonra pencereyi kapat eklentiyi iki kez tıkla mesaj kutusuna yerleşirsonunda nişanım oldu ve aynen senın dedıgın gıbı ılk dans dısında hıckımseyı gormedım zaten cok kalabalıktı kımsede benı görmedı bıde fotograf eklemeyı bılsem resımlerımı eklıcem ama beceremedım :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?