Nişan Nişan İçin Saç Modellerine İhtiyacım Var?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

duygusall_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
26
0
86
40
İzmir
bu ay sonunda nişanım olucak ve hala saçımı ne yaptırıcagıma karar veremedım kızlar eger elınızde güzel modeller varsa gönderebılırmısınız senağlama

nişan kıyafetin nasıl cnm,,,ne renk, saçların uzun mu kısa mı? bunları açıklarsan belki yardımcı olabiliriz...

nişan kıyafetım mor canım saclarımda cok uzun degıl ama omuzlarımdan aşagıda kabarık bı elbıse degıl ama ışıltılı bıraz . bende taş mı yoksa çiçekmi takıyım karar veremedım her 2sınıde aldım ama ne yaptırıcam bılmıyorum dagınık sacı pek sewmıyorum sıcakta o kıyafetın altında terlememek ıcın offfffffff ya cok az kaldı ve ben daha kuaforden randewu bıle alamadımm

napacağız şu saç olayını bilemiyorum... valla korkuyorum herkes bozdurup bozdurup yaptırıyomruş beğenmiyorlarmış ilk seferde yapılan saçı.. elimizde modelle gitmmeiz lazım kızlar..

ne yapsak bilemiyorum wallaa offf...

nişan olayını atlatmış biri olarak yardımcı olmak istedim kızlar..
saça karar wermek için önce önemli olan kıyafetiniz we nişanın yapılacağı mekan. yani ewde yapacağınız bi nişanda daha sade ama salon tarzı bi mekanda tabiki daha gösterişli modeller seçmek mantıklıdır die düşünüorum..
ben ewimizin bahçesinde yapmıştım nişanı, bahçemiz yeşilli falan bi alan olduğu için orta karar takıldım. zaten normaldede abartıyı sewmem hep sadelikten yanayım. saçlarım omuzlarımdan biraz daha uzundu ama ben postiş taktırıp maşa yaptırdım. uyarmak istediğim bişe war kimi kuaförler maşa buklelerini olduğu gibi kullanıo tabi buda saçı çok yapay gösterio. tawsiyem maşadan sonra saç şekillendiricilerle biraz daha doğal bi görünüm werdirmeniz.. çokta güzel olmuştu saçım, arkadaşlarım hala söylerler çok güzeldi die :) bide sıcaktan akmasın diosanız bol sprey sıktırın derim hiçbişe olmaz..

ayrıca eğer düğünde topuz düşünenlerdenseniz nişanda kesinlikle salık, maşalı ws modelleri tercih edin derim farklı olması daha ii çünkü.. sormak istediğiniz bişe warsa yardımcı olabilirim.. sewgiler opuyorumnanaktan

p.s. ne çok yazmışım ya klawyem düşmüş yine..

mkyajda problem yaşadın mı canım ?

kesinlikle hiçbi sorunum olmadı... üstelik yapılan makyaj porselen falan değildi ama gece sonunda hala duruodu ( hiç oturmadan oynadım yani düşün) benim kuaförüm 16yıldır yani çocukluğumdan beri gittiğim yerdi hemde çok yakın arkadaşlarımdan biri yani beni we yüzümü çok ii tanıodu.. tek sorun nişanın sonuna doğru terden maşalarımda çok hafif açılmalar oldu ama oda okadar doğal we güzel durduki keşke hep böle olsaymış dedim :))

hatta şöle resimlerimi koyim yani çok net değil ama en azzından saç için fikir olur belki
boydan olan 2 foto saçımın makyajımın nişan sonu hali... çok bi değişiklik olmadı yani kötüde durmadı die düşünüorum.. oyüzden rahat olun içinize sinen model olsun gerisi sorun olmuozemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
fotografları göremedim? ben de nişan için saç şeklime karar veremedim. açıkçası begendiğim modeller var ama elbiseye bile karar veremedim. foton olsaydı fikir olurdu.

açıkçası bende porselen makyaj mı yoksa normal makyajmı yaptırıcam bılemıyorum benım ıcın saçtan daha önemlı makyaj gözlerim biraz iri oldugu ıcın koyu renklerı tercıh edıcem galiba ..mor,lila,siyah ve sedef rengı karışımı nasıl olcak bakalım

nekadar kararsız ve stresliyim bu konuda o gece napıcamherkesın gözü üzerımde olcak cok utanıyorum ya herkes bana bakarken oynamaya

bu ayın sonunda benimde nişanım var ve bende karar veremedim.. çiçekmi taç mı yoksa sade mi olmalı die..

kızlar benimde cumartesi nişanım evde olacak benimde saç konusunda en ufacık bir fikrim yok belimde saçlarım uzun yani ama bilmiyorum napacağımıı mafoldumben

benim nişan saçımda cok güzel bir model oldu fotoğrafcının vitrininde yaklask 4-5 ay kaldı herkes resim cekmek istemiş saç ve makyaj için opuyorumnanaktan

nekadar kararsız ve stresliyim bu konuda o gece napıcamherkesın gözü üzerımde olcak cok utanıyorum ya herkes bana bakarken oynamaya
cnm aynı dertten bendede wardı ya ben nasıl oynarım diodum herkes bana bakcak die düşünüp duruodum,bide normalde kesinlikle oynayan bi insan değilim hayatımda ilk defa nişanımdan bir yıl önce abimin düğününde oynamıştım kaydirigubbakcemile3 ama inan nişanımda hiç oturmadım ya okadarda rahattımki herşey ilk dansı yapıncaya kadar ondan sonra sen zaten kimseyi görmüosun wala oynamaktan :roflol: hiç takma kafana...

bu ayın sonunda benimde nişanım var ve bende karar veremedim.. çiçekmi taç mı yoksa sade mi olmalı die..

ya cnm açıkcası ben sade bi model tercih etmiştim ama nişanım ewimizin bahçesinde olmuştu, kıyafetimde çok abartı değildi. sadelikten yana olmayı tercih etmiştim. ama senin kıyafetine nişanın yapılacağı mekanada bağlı tabi cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…