- Konu Sahibi duygusall_35
bu ay sonunda nişanım olucak ve hala saçımı ne yaptırıcagıma karar veremedım kızlar eger elınızde güzel modeller varsa gönderebılırmısınız senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapsak bilemiyorum wallaa offf...
mkyajda problem yaşadın mı canım ?
cnm aynı dertten bendede wardı ya ben nasıl oynarım diodum herkes bana bakcak die düşünüp duruodum,bide normalde kesinlikle oynayan bi insan değilim hayatımda ilk defa nişanımdan bir yıl önce abimin düğününde oynamıştım kaydirigubbakcemile3 ama inan nişanımda hiç oturmadım ya okadarda rahattımki herşey ilk dansı yapıncaya kadar ondan sonra sen zaten kimseyi görmüosun wala oynamaktan :roflol: hiç takma kafana...nekadar kararsız ve stresliyim bu konuda o gece napıcamherkesın gözü üzerımde olcak cok utanıyorum ya herkes bana bakarken oynamaya
bu ayın sonunda benimde nişanım var ve bende karar veremedim.. çiçekmi taç mı yoksa sade mi olmalı die..
benim nişan saçımda cok güzel bir model oldu fotoğrafcının vitrininde yaklask 4-5 ay kaldı herkes resim cekmek istemiş saç ve makyaj için opuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 19516