Nişan nişan için acil yardım kizlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

atlass34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
298
84
53
Selam. Kizlar beni istemeye gelecekler yalniz nişan da istemede yapilacak simdi sorum şu nişan alışverişi ne zaman olacak istemeden sonra olursa eğer bana elbise alinmasina gerek varmi bende damada takim elbise almalimiyim nisandan sonra olacak çünkü

canım isteme ve nişan bi arada mı olucak. benm isteme ve nişan ayrı olmustu erkek nişanda gicegm ayakkabısndan basortusune kadar almştı ama ben erkege takım elbise falan almamştm.

Normalde nişan alışverişi önce olması lazım canım. ama sonra da yapabilirsiniz vaktiniz yoksa.
İkisi de bir arada oldu benim ve nişan günümden 4-5 gün önce alışverişimizi yaptık.
Fakat aileler anlaştı. ben kendi elbisemi aldım, nişanlım da kendi takımını aldı.

nişandan sonra nişan alışverişi garip olmaz mı? ne için olacak o alışveriş.. düğüne konsantre olun.. bi sürü masraf bekliyor iki aileyi de.. nişan alışverişi de olmayıversin diyenlerdenim.. sevgiler..

Bencede olmasin aslinda gerek yok zaten aile arasında olacak masrafa ne gerek ama onların adetlerini de bilmiyorum

evlendikten sonra üzülmek istemiyorsan her şeyi çok fazlaya kaçmadan aldır tabiki alacaklar sonuçta bir kez oluyor sende yaşaman lazım o güzel şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…