• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Hediyesi Ne Alınabilir?

Tatsizcilek

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
228
185
23
Merhaba, çok yakın bir kız arkadaşım bir hafta içerisinde nişanlanacak, altın veya para takmayı düğünü için düşünüyorum. Ama nişan sonrası da elim boş gitmek istemiyorum, tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, çok yakın bir kız arkadaşım bir hafta içerisinde nişanlanacak, altın veya para takmayı düğünü için düşünüyorum. Ama nişan sonrası da elim boş gitmek istemiyorum, tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Çeyizinde eksigi varsa bütçenize uygun bir sey alabilirsiniz

Tupper saklama kabi
Guzel bir bicak seti
Kendine pijama terlik ev kiyafeti
Ekmek makinasi, elektrikli rende,Taner izgara

Tupper saklama kabi
Guzel bir bicak seti
Kendine pijama terlik ev kiyafeti
Ekmek makinasi, elektrikli rende,Taner izgara
Taner ızgara nedir?
açıkçası evimde ekmek makinası ve elektrikli rende de yok. Konu sahibi bence sorun kendisine, küçük bir mutfak aleti olabilir.Çaycı, kahve makinası, yada ilk ikide yazılan saklama kabı ve bıçak seti de olabilir.

Taner ızgara nedir?
açıkçası evimde ekmek makinası ve elektrikli rende de yok. Konu sahibi bence sorun kendisine, küçük bir mutfak aleti olabilir.Çaycı, kahve makinası, yada ilk ikide yazılan saklama kabı ve bıçak seti de olabilir.

Ben yeni aldim cok memnun kaldim
Kokusuz dumansiz izgara
Her evde olmali fiyati uygun ve asiri pratik birseymis koz de yapiliyor
Aslinda en mantiklisi sormak cunku biz kahve icmeyiz caycida celik severim ama bileklerimden dolayi rende isi azap
En guzeli tupper sanirim
Yada surbisa solingen gibi markalardan bicak

Borcam :KK53:

Şaka bir yana benim nişan zamanımda takı yoktu. Bir arkadaşım nişan sonrası gümüş zarif bir bileklik hediye etmişti çok mutlu olmuştum.
Ev hediyesi olarak şayet seviyorsa bambu bir set yapabilirsiniz.

Instagramda bir sayfa var. Paşabahçe bardakların içerisinde camdan küçük figürler yapıp yapıştırıyorlar. Fiyatı hakkında tam bir bilgim yok ama bana böyle bir hediye gelsin isterdim.
Login • Instagram sayfa bu.
Açıkçası ben bayıldım. Eğer uygun fiyatlı ise yanına da uyacak bir fincan seti olabilir.

Kahve makinesi alın her evin ihtiyacı 😅 bir de camasir-bulasik makinesi yerine camasir kurutma makinesi takın. Zaten onlar diğerlerini almıştır.

Ben olsam mutfak aletinden ziyade(cunku genelde takim olarak aliyolar ayni marka ayni renk) nevresim takimi ya da pike takimi alirim. Illa ki kullanilacaktir. Karaca nin cok guzel desenli nevresim takimlari vardi ben ceyiz yaparken. Biri bana getirseydi bayilirdim sanirim😍

Back
X