Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Her şeyi geçiyorum, hikaye nasıl buraya bağlandı onu çözmeye çalışıyorum ahahshsh.

Üç tane 5 tane doğur ha doğur kizincade anne olmak fakirin hakkı değil mi hakkıda üç beş tane değil benim annemde öyle fakir üst yok baş yok habire doğurmuş engelli olmuş peş peşe doğurmaya devam etmiş 5 tane iki oldu üç yasiyo okuttum mu giydirdin mi gezdirdin mi hayır ama çocuklar bana baksın hayırlı olsun önce sen hayırlı ol cocuguna öyle hayirsin evlatsin de kendileri için doguruyolar bana baksın başka amaç yok bizim gibi düşünmuyolar gelecek planı yok ne yapar ilerde diye düşünmek yok bizim için hiç acaba ne iş yapar nasıl yaşar diye düşünülmedi mesela

2015 te daha kendine gelememişsin. Hangi ara kendine geldin, okul bitti, memur oldun,aşık oldun da evlendin. 6 yılda hem memuriyet hem evlilik hem 3 cocuk. Maşallah bu ne hız.
6 yılda okul bitmiş iş bulunmuş koca bulunmuş 3 te çocuk yapılmış heyy maşallah

Valla bunların hepsi bir hikaye uydurmaysa konu sahibinde ciddi sıkıntılar var normal insan bu şekilde uydurmaya niye ihtiyaç duysun ki. Ben iyi yedim ama itiraf edeyim

Güzel okunuyor yazdıklarınız. hikaye yazsanız okunur, bence deneyin ve gönderin online sitelere.

Roman okudum sanki, yahu sevgilin var diye nişanlı veya evli değilsin ki , ayrıca sevmediğin erkek arkadaşını boşuna kandırma bırak vazgeç ondan yazık olmasın çocuğa, normalde kuzen evliliklerine sıcak bakmıyorum, bu kadar birbirinizden hoşlanıyorsanız evlenin bari

Boşuna evlenip o çocuğun hayatını mahvetme...

bu senaryo biz böyleyiz filmi yaaa berrak tüzünataç oynuyor.

Bir tane üye vardi niçi muge soyadı hatırlamıyorum onun yazı tarzı böyleydi akıcı şekilde yazardı ona brnzettim

Kardes gordugunuz biriyle nasıl yasanir ki bu gerçi cok akraba evliligi yapan var evet ama bana normal gelmiyo nedense. Hayrlisi..

Benim anneannem ve babaannem anne ayrı baba aynı kardeşler. Annem ve babam teyze çocukları yani. Bu bilgi beni hep rahatsız etmiştir dini boyutunu bilmiyorum annemle babam evli olduğuna göre dinen bir sakıncası yok ama etik olarak ne kadar doğru tartışılır. Baba tarafımda herkes bir akrabasıyla evlenmiş yani iki halam hariç akraba olmayan çift yok. Amcamların çocuklarından birinde muhakkak bir engel var. Biz ablamla şanslıyız çok şükür herhangi bir engel ya da hastalığımız yok. Eskiden daha sıkmış bu tarz aile içi evlilikler ama devir değişti olabildiğince kaçınmak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…