• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan fotoraflarim :))

Allah tamamına erdirsin tatlım çok hoş görünüyorsunuz. İnşallah düğününde herşey gönlüne göre olur. Mutluluklar:34:

sgl cnm benimm :4::4: insallah birazz cok ugrastiracak bizi dügün ve ev dösemesi.. cünkü ben almanyada yasiyorum onda türkiyede mesafe olunca biraz stressli geciceyini düsünüyorummmmmmmmmmmm :16::16::16: :72:

birbirinize çok yakışmışsınız ayrıca ben nişanlığın rengini modelini çok beğendim çok yakışmış bence..Allah tamanına erdirsin darısı başıma :D

birbirinize çok yakışmışsınız ayrıca ben nişanlığın rengini modelini çok beğendim çok yakışmış bence..Allah tamanına erdirsin darısı başıma :D

:6::6::6: evt yhaa herkez diyo ama bi türlü ben yakistiramiyorum... cünkü boyu cokk acaiyp ya :16::16: evt nisanligimin rengi cok hos ama ben baktikca bikmaya basladim severek aldim simdi sikilmaya basladim:nazar::nazar: koyu renklerde gitmezdi ztn tenime uymaz :16: amin sgl cnm insallah darisi senn basinaa :2: hersey gönlünce olur insallah :nazar::nazar:

Allah bozmasın Rabbim bütün sevenleri kavuştursun beni de aminn :) Rabbim bizlerin yuvasını hep mutlu hayırlu ve bereketli kılsın bütün burdaki herkese dua ediyorum aminn :)) resimleriniz ve sen çok tatlısın Allah tamamına erdirsin canım

Allah bozmasın Rabbim bütün sevenleri kavuştursun beni de aminn :) Rabbim bizlerin yuvasını hep mutlu hayırlu ve bereketli kılsın bütün burdaki herkese dua ediyorum aminn :)) resimleriniz ve sen çok tatlısın Allah tamamına erdirsin canım

tskler tatlimm benmm:16::16: aminnn insalah darisii senn basinaa :nazar::nazar::nazar:

Maşallah, çok güzel olmuşsun! Renk seni açmış! Eteğin kabarıklığı havalı olmuş, gayet hoş! Sana yakışmış! Rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla!

Maşallah, çok güzel olmuşsun! Renk seni açmış! Eteğin kabarıklığı havalı olmuş, gayet hoş! Sana yakışmış! Rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla!

amin cok tsk ederimm :nazar::nazar: buu elibseyi severek aldim simdi baka baka bikmaya basladim nedesne :16::16: yinede sglll :54:

Back