Nisan fotoraflarim :))

nişanlıgının rengine bayıldım .
çoook güzel olmuşsunuzzzz

Cok yakışıyorsunuz...

Ne kadar beyaz tenlisin :))

Okudum nasıl başardıgınızı Helal olsun diyorum Allah Utandırmasın

sgll cnm
evt malesef öyleyimm :2: solariumada gidemedim hepsi bi anda olduu...
aminn ins tatlm.. bazilari belki daha cok zoru cekiyodur.. ama benim icin gercktn cok kötü bir dönemdi. ins bu saaten sonra bisaha böle birsey olmaz

canım oncelıkle tebrık ederım allah tamamına erdırısın ınsaallah gelınlıgını secerken mutlaka butun olarak yaptır sonradan gıyılen bolerolar oldugundan daha kılolu gosterebılyor.

tsk ederim amin insallah kesinlikle öyle cok aceleye getiridm.. gelinliigmi secerkene herkezden fikir alicamm insallah

Allah tamamını erdirsin bir ömür mutluluklar :) Evlendikten sonra türkiye de mi oturacaksınız. :)

aminnn sglll evt türkiyede oturcaz.. ztn almanyada hayat bitti.. hem benimde nisanlim evin tek oglu. ailesi asla izin vermez. belki basta cok zorluk cekicem ama insallah mutlu olurum

İlk önce mutluluklar diyorum.
Diğer sayfada hikayeni okudum. Gerçekten işin içine aileler girince çok zor oluyor her şey.
Vee ben 6. fotoyu facetee görmüştüm inşallah biz de böyle olacağiz falan demiştim :) Ne tesadüf :))

cok tsk ederim tatlim evt isler cok karisiyor hele bida arada 2500 km mesafe olsun cok zor ya.. ama sonunda basardim evliliye bi adim daha atabildim darisi tüm isteyen kizlarin basina insallah seninde dualarin kabul olur ve mutlu olurusnnn
evt gelinlik21 de resimi paylasmisitm ordn görmüssünüdr demek gercktn güzel bir tesadüfff

Allah tamamına erdirsin cnm inş çok mutlu olursuz Ayakkabılarına bayıldım

Allah tamamına erdirsin tatlım çok hoş görünüyorsunuz. İnşallah düğününde herşey gönlüne göre olur. Mutluluklar

Allah mutlu etsın çok guzelsınızz :)).. bende cok merak ettım yaa benım askımın boyuda bayaa uzunda boylarınız kaçç ?

Allah mesut etsin çok tatlısınız. Bu arada damat baya uzun heralde yada sen minyonsun?

tsk edin kizlarrr benim boy 162 onunkisni ise 195 aradaki boy farki gercekten coook topuklu ayakabiyln sadece onun yanina rahat hissediyorum kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…