Nisan fotoraflarim :))

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
07.07.2012 nisanlandimm sonunda kizlar cok mutluyum. arada cok mesafeler olsada basardik. ben almanya o türkiye.. cok mutluyum yorumlarinizi bekliyorumm insallah sizlerde beyenirisnizz

Son düzenleme:
İlk yorum sahibi olarak derim ki ;
Mutluluklar, allah tamamına erdirsin, ama nişanlığın etek kısmı biraz daha sade olabilirmiydi diye düşündüm ? Belkide ben daha zarif göz yormayan deçişleri sevdiğim içindir.

tsk edeirmm cnm aminnnnnn insallah darisi olmayan basinaa...
evtt öle malesef. bende pek beynemedim.. ama aceleye getiridm. almanyada yasiyorm burda ztn nisanlik bulmak imkansiz gibi birsey.. aralarindn en iisini sectim derkenn diktiler etiller 2 ay sonraaa aradilar nisanliginizi alabilrisniz diyee.. eh benimde üc günüm kalmis türykeiye sevidnim yetistirdiklerine bi gittim baktim hic beyendigim model deildi cokk karistirmislardi ( malesef deistirmek icin vaktim olmadii...

Olsun geçim olsun da bunlar hep detay aslında, gelinliğiniz inşallah gönlünüzce olur, mutlu mesut yaşarsınız

mutluluğunuz daim olsun inş Allah tamamına erdirsin canım :123:

mutluluklar canım ALLAH tamamını erdirir İNŞALLAH...
bu arada damat sana ne kadar aşk dolu bakıyor öyle aşk evliliğimi olucak merak ettim
ve de ayakkabıların çok hoşmuş gerçekten

Allah tamamına erdirsin canım maşallah diyorumm
Herşeyiniz çok güzel olmuş , sadece elbise olduğundan daha kilolu göstermiş seni yinede prensesler gibi olmuşsun hep böyle aşkla kalın

nişanlıgının rengine bayıldım .
çoook güzel olmuşsunuzzzz

Cok yakışıyorsunuz...

Ne kadar beyaz tenlisin :))

Okudum nasıl başardıgınızı Helal olsun diyorum Allah Utandırmasın

Son düzenleme:
canım oncelıkle tebrık ederım allah tamamına erdırısın ınsaallah gelınlıgını secerken mutlaka butun olarak yaptır sonradan gıyılen bolerolar oldugundan daha kılolu gosterebılyor.

Allah tamamını erdirsin bir ömür mutluluklar :) Evlendikten sonra türkiye de mi oturacaksınız. :)

mutluluklar canım ALLAH tamamını erdirir İNŞALLAH...
bu arada damat sana ne kadar aşk dolu bakıyor öyle aşk evliliğimi olucak merak ettim
ve de ayakkabıların çok hoşmuş gerçekten

evt tamamen ask evliligii :) aileler karsi cika cika zar zor ikna ettik :) ve basardikk..
cok cok cok tsk edeirmmm

Allah tamamına erdirsin canım maşallah diyorumm
Herşeyiniz çok güzel olmuş , sadece elbise olduğundan daha kilolu göstermiş seni yinede prensesler gibi olmuşsun hep böyle aşkla kalın

evt ölee oldu haklsiin neysekii hic umrumda deildii cuvalla ciksaydim bile mutlu olurudm.. sonucta amacima ulastim yaa yinede coooooooook tsk ederimm sgll sizlerdee ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…