Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yorum sahibi olarak derim ki ;
Mutluluklar, allah tamamına erdirsin, ama nişanlığın etek kısmı biraz daha sade olabilirmiydi diye düşündüm ? Belkide ben daha zarif göz yormayan deçişleri sevdiğim içindir.
tsk edeirmm cnm aminnnnnn insallah darisi olmayan basinaa...
evtt öle malesef. bende pek beynemedim.. ama aceleye getiridm. almanyada yasiyorm burda ztn nisanlik bulmak imkansiz gibi birsey.. aralarindn en iisini sectim derkenn diktiler etiller 2 ay sonraaa aradilar nisanliginizi alabilrisniz diyee.. eh benimde üc günüm kalmis türykeiye sevidnim yetistirdiklerine bi gittim baktim hic beyendigim model deildi cokk karistirmislardi ( malesef deistirmek icin vaktim olmadii...
Olsun geçim olsun da bunlar hep detay aslında, gelinliğiniz inşallah gönlünüzce olur, mutlu mesut yaşarsınız
Mutluluklar dilerim.... Allah-u Teala tamamına erdirsin inşallah...
mutluluğunuz daim olsun inş Allah tamamına erdirsin canım :123:
mutluluklar canım ALLAH tamamını erdirir İNŞALLAH...
bu arada damat sana ne kadar aşk dolu bakıyor öyle aşk evliliğimi olucak merak ettim
ve de ayakkabıların çok hoşmuş gerçekten
Allah tamamına erdirsin canım maşallah diyorumm
Herşeyiniz çok güzel olmuş , sadece elbise olduğundan daha kilolu göstermiş seni yinede prensesler gibi olmuşsun hep böyle aşkla kalın