• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan fotolarım

çok tatlı olmuşsun elbisen çok hoş sanada çok yakışmış maşallah...

canım adaşımmm resimlerini şimdi gördüm ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN VE EMİNİMKİ DÜĞÜNDE DAHADA GÜZEL OLACAKSIN seni tekrar tekrar tebrik ediyorum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH :16:

düğün tarihi bellimi? biz dün itibariyle günü ve salonu tuttuk:32: o kadar heyecanlıyım ki günler nasıl geçecek hiçbilmiyorum :32:

gözüm ilk olarak bileziklere takıldı canım yaaa:52:
nişanda böle takılarsa heralde düğünde sana bir adet kuyumcu armağan ederler:34: vallahi şaştım kaldım güle güle kullan nazar değmesin mutluluklar

canım adaşımmm resimlerini şimdi gördüm ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN VE EMİNİMKİ DÜĞÜNDE DAHADA GÜZEL OLACAKSIN seni tekrar tekrar tebrik ediyorum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH :16:

düğün tarihi bellimi? biz dün itibariyle günü ve salonu tuttuk:32: o kadar heyecanlıyım ki günler nasıl geçecek hiçbilmiyorum :32:

tesekkur ederım tatlım. dugun tarıhımız bellı cnm 29 30 hazıran. bnde cok heyecanlıyım ıcımde sureklı bı kıpırtı var.senın tarıhın ne zaman. senıde sımdıden tebrık ederım rabbım bır omur boyu mutlu etsın ıns

Allah mesut etsin cok yakısmıssınız

Pembe çok yakışmış, uyumlu bir çiftsiniz ömür boyu mutluluklar.

Tebrikler çok hoşsunuz.

tesekkur ederım hepınıze :)))

bir ömür sürer inşallah.rabbim ayırmasın[/QUOTE

tesekkurler :)))

gözüm ilk olarak bileziklere takıldı canım yaaa:52:
nişanda böle takılarsa heralde düğünde sana bir adet kuyumcu armağan ederler:34: vallahi şaştım kaldım güle güle kullan nazar değmesin mutluluklar

tesekkur ederım cnm. dugunde kayınvalıdemler artıdan bısı takmıcak cnm. bı tek gelın alıcı sırasında yuz gorumlugu dendı oda olur mu olmaz mı bılmıorum. ama onların takıcagı hersey bu kadr nısanda takıldı sadece kendı babam bısıler takar o kadr :))

Back