nişan fotolarım

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
17.12.2011 nısanım :)))

dıs cekım fotolarını da koymaya calıstım ama buyuk geldı boyutlar bunlarla ıdare edın kızlar

rabbim bir ömür boyu ayırmasıın
maşallah çok yakışmıssınız

öncelikle sunu sölemek çok istiyorum :) birbirizine halikaaa derecede yakışıyorsunuz:) ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR...

Çİğdemmmmcimmmm canım, çok tatlı olmuşsun, Allah'ım gülen yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım

Canım çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin bu arada mekanıda çok begendim neresi canım burası böyle

çok güzel çift olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin

bileziklerinde maşallahı var yani mıchelin araba lastikleri gibi

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin

saol cnm

Çİğdemmmmcimmmm canım, çok tatlı olmuşsun, Allah'ım gülen yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım

cok tesekkur ederım tatlım sende hep mutlu ol ıns

Canımmm çok güzelsiniz tebriklerrr

O bilezikler ne ölee kızz nişanda mı taktılar onu öyle

canım oncelıkle cok tesekkur ederım. takılarda nısanda takıldı fakat dugunde artıdan bısı olmucak bızım burda genelde nısanda takılar dugunde bısı olmaz

Canım çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin bu arada mekanıda çok begendim neresi canım burası böyle

tesekkurler tatlım mekan bursa yıldırım dugun sarayı

mutluluklar canım harbi kaç gr o bilezikler nazar değmesin maşallah

tesekkur ederım cnm . bı tanesı 23 gr falan 5tanesını kaynanamlar yaptı bı tanesınıde nısanlımla para bırıktırıp bız kendımız yaptık

canim peri gibi olmussun.cok yakismissiniz birbirinize mutluluklar diliyorum sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…