• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan fotolarım

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
17.12.2011 nısanım :)))

dıs cekım fotolarını da koymaya calıstım ama buyuk geldı boyutlar bunlarla ıdare edın kızlar

$100_8684.jpg

$100_8663.jpg

$100_8650.jpg

$100_8662.jpg

rabbim bir ömür boyu ayırmasıın
maşallah çok yakışmıssınız:nazar::nazar::nazar:

öncelikle sunu sölemek çok istiyorum :) birbirizine halikaaa derecede yakışıyorsunuz:):16: ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR...

Çİğdemmmmcimmmm canım, çok tatlı olmuşsun, Allah'ım gülen yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım :nazar:

Canım çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin :16: bu arada mekanıda çok begendim neresi canım burası böyle

çok güzel çift olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin :8:

bileziklerinde maşallahı var yani mıchelin araba lastikleri gibi :1:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin:49:

saol cnm

Çİğdemmmmcimmmm canım, çok tatlı olmuşsun, Allah'ım gülen yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım :nazar:

cok tesekkur ederım tatlım sende hep mutlu ol ıns

Canımmm çok güzelsiniz tebriklerrr

O bilezikler ne ölee kızz nişanda mı taktılar onu öyle :53::52:

canım oncelıkle cok tesekkur ederım. takılarda nısanda takıldı fakat dugunde artıdan bısı olmucak bızım burda genelde nısanda takılar dugunde bısı olmaz

Canım çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin :16: bu arada mekanıda çok begendim neresi canım burası böyle

tesekkurler tatlım mekan bursa yıldırım dugun sarayı

mutluluklar canım harbi kaç gr o bilezikler nazar değmesin maşallah :nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederım cnm . bı tanesı 23 gr falan 5tanesını kaynanamlar yaptı bı tanesınıde nısanlımla para bırıktırıp bız kendımız yaptık

canim peri gibi olmussun.cok yakismissiniz birbirinize mutluluklar diliyorum sizlere.:3::3:

Back