• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisemm

yelek değil o üst tarafı komple öyle dantel. bende pembe değil saks mavisini çok severimm. bilmiyorum bakalım bi karar vericem artık :)

anladım zaten yelek olmadığını, figür olarak dedim. ben pembeyi de maviyi de sevmem ama pembeyi daha zarif buldum. şimdiden mutluluklar. :)

sordum bikaç yere yetiştiremeyiz diyolar geç kalmışım biraz :(

Daha 1 ay varmış nişanınıza.. Nasıl yetiştiremiyorlar?:44:
İnternetten almayı düşündünüz mü?
Bir de, nerede oturuyorsunuz.. Belki tavsiye edeceğimiz yerler olabilir.
:)

Daha 1 ay varmış nişanınıza.. Nasıl yetiştiremiyorlar?:44:
İnternetten almayı düşündünüz mü?
Bir de, nerede oturuyorsunuz.. Belki tavsiye edeceğimiz yerler olabilir.
:)

ben giydiklerimi bile zor beğeniyorum internetten almak benim için çok riskli beğenmem falan :) Ereğli de oturuyorum :)

bence saks mavisi çok hoş ve evdede giyilebilir diğeri biraz abartılı geldi bana canımm :)

canım saks mavisi olan hem daha farklı hem daha çok yakışmış sana, diğeri daha klasik ve birazcık kilolu göstermiş, bence saks mavisi olanı tercih etmelisin ;) herşey tadında olsun :)

Bence pembe olan daha hoş, evet biraz kilolu göstermiş ama mavi olana tercih ederdim ben. Onun üzerindeki danteli çok kötü bence, o olmasa daha şık bir elbise olabilirmiş. Ayrıca vücudunuzdaki orantısızlığı çok göz önüne seriyor; basen geniş göğüsler küçük. Objektif yorumum bu bakabileceğiniz yerler varsa bakın bence yeni elbiseler gelebilir belki ya da vitrinde görüp beğenmediklerinizi de deneyin üzerinizde hoş durabilirler...

Nasıl bi yorum yapmışım öyle dövecek gibi:9:
Yani demek istediğim pembe elbise daha kilolu gösterse de orantısızlığı kapatıyor, diğeri dar olduğu için direk göze çarpıyor:9:

ikiside tarzım değil ama seçmek gerekirse kesinlikle saks mavisi daha güzel...diğeri çok basit bi model her zmn giyilebilicek bi elbise gibi.

saks mavisi....................
daha başka seçenekler bulsanız daha iyi olur

Back