- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
aynen öyle der tabiki bende istemem kim olursa olsun kardeşim bile olsa evinde yat dinlen ne zaman ne olacağı belli olmaz derimSonra der ki nişanım hiç hayal ettiğim gibi geçmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle der tabiki bende istemem kim olursa olsun kardeşim bile olsa evinde yat dinlen ne zaman ne olacağı belli olmaz derimSonra der ki nişanım hiç hayal ettiğim gibi geçmedi
Kim bilir belki siz bebek bile olsa gitmek istersiniz hele bir dogurun lohusa sendromu neler yaptırır insana26 yaşında ve doktor haliyle böyle davranıyor. bir de nispet yapar gibi diğer iki arkadaşımızında başka şehirde olduğunu ama geleceklerini söylüyor. iyi de onlar hamile değil.
düğünü seneye yapacakmış ondan dolayı nişan önemliymiş
ben yeni doğum yapmış halimle gitmek istesem bile gitmem. olurda o zaman doğum yapmış olursam daha 40 ı çıkmamış minicik bebekle 2 saatlik yola çıkmam en yakın arkadaşım bile olsa bebeğimin sağlığı herşeyden önemli benim içinKim bilir belki siz bebek bile olsa gitmek istersiniz hele bir dogurun lohusa sendromu neler yaptırır insana
Bir şey olmaz emin ol.hele yazın hiç eve kapanma bol bol emzir anne sütü mucizedir.doktor arkadaşın haklı 2 saatte bir şey olmazben yeni doğum yapmış halimle gitmek istesem bile gitmem. olurda o zaman doğum yapmış olursam daha 40 ı çıkmamış minicik bebekle 2 saatlik yola çıkmam en yakın arkadaşım bile olsa bebeğimin sağlığı herşeyden önemli benim için
Doğup dogmamis olacağı garanti değil siz ne diyorsunuzBir şey olmaz emin ol.hele yazın hiç eve kapanma bol bol emzir anne sütü mucizedir.doktor arkadaşın haklı 2 saatte bir şey olmaz
Ayol o çocuğun tek anası yok..Doğup dogmamis olacağı garanti değil siz ne diyorsunuz
bende hanımefendiye onu anlatmaya çalıştım ama arkadaşın haklı iki saatlik yoldan ne olacak anne sütü mucizedir diye cevap alınca şaşırdımAyol o çocuğun tek anası yok..
Büyük ıhtımal kocan karsı cıkar yeni doğmuş bebekle yollara dusmene..hemde okadar insan ıcıne sokulur mu hiç 40 ı çıkmamış çocuk.
inşallah öyle olur teşekkür ederim. sizinde az kalmış hayırlı doğumlar diliyorumSon ay doktorunuzda izin vermezki seyahat etmenize benim 32. Haftadan sonra seyahat etmeme musade etmedi doktorum. Yani bencillik yapmış arkadasiniz biraz ama tahminimce oda nişan heyecaniyla farketmemistir biraz mantikli dusununce oda farkeder sacmaladiini ozellikle dier arkadaslariniza da anlattiinda onlardan da kiz hamile nasi gelcek gb bi tepki alirsa daha kolay dank eder kafasina yaptigi hata simdilik siz ustune gitmein
Teşekkür ederim :) darisi size olsun saglikla kavusalim insalla bebislerimize. Siz de cok sıkmayin caninizi bebisiniz hisseder cnkinşallah öyle olur teşekkür ederim. sizinde az kalmış hayırlı doğumlar diliyorum