• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yaptım şimdi

inşallah öyle olur ilk beni aradığını söyledi diğer arkadaşlarımla daha konuşma fırsatı bulamadım inşallah onlar aklını başına getirir. şimdiye kadar hiç küslük trip olaylarına girmedik tuhaf oldum trip atınca
Takmayin cunku yapabileceginiz hic birsey yok. Gercekten yok yani.. allah korusun dogum bu.. fazlasiyla sacmalamis

çok yürekten bir şekilde inşallah diyorum.
sinir patlaması yaşıyorsa seve seve kabul ederim ailesiyle sıkıntılı onlara patlayacağına gelip bana patlasın sinirini boşaltsın sorun etmem ama sonrasında hatasını anlarsa.
anlamazsa daha çok üzüleceğim
Uzun yillardir arkadasmissiniz, mantikli düsündügü zaman mutlaka anlayacaktir, anlamali da, hamile bir kadini üzmeye hakki yok. Sonuçta ssizde çok isterdiniz yaninda olmayi ama olmayinca olmuyor, sizin hiç bir suçunuz yok. üzmeyin kendinizi hiç degmez.

Uçakla gidilecek bi mesafe ise zaten son 1 ay uçağa binmeniz yasak ayrıca 4-5 saatten fazla araba yolculuğu da yasak bunu söyleyebilirsiniz

Uçakla gidilecek bi mesafe ise zaten son 1 ay uçağa binmeniz yasak ayrıca 4-5 saatten fazla araba yolculuğu da yasak bunu söyleyebilirsiniz
arabayla 2 saatlik mesafe ama ne zaman doğum yapacağım belli değil 5 mayıs için salon tutmuşlar benim doğumum zamanında olursa 13 mayıs ama daha erken de doğabilir sonuçta

arabayla 2 saatlik mesafe ama ne zaman doğum yapacağım belli değil 5 mayıs için salon tutmuşlar benim doğumum zamanında olursa 13 mayıs ama daha erken de doğabilir sonuçta
Hamile olan sensin , hormonların ele geçirdiği beyin arkadaşının ki olmuş..:KK70:
Sen hiç birşey yapmamışsın sıkma canını boşver:KK68:

Hamile olan sensin , hormonların ele geçirdiği beyin arkadaşının ki olmuş..:KK70:
Sen hiç birşey yapmamışsın sıkma canını boşver:KK68:
teşekkür ederim bi an beynim durunca ve arkadaşım trip atınca sanki suç bendeymiş gibi hissettim ama yapabileceğim şey yok zaten bunu da biliyorum ama iyiki açtım konuyu iyi geldi teşekkür ederim :)

bencil insanları hiç sevmem, benim de var bu tip arkadaşım..elimde olmayan sebeplerden düğün gününde fazla yanında olamadım ama baya trip yemiştim. Gıcık bir durum, ne alının ne üzerine gidin. :KK51:

Bence sen de ona trip at tam doğum zamanıma nişanını ayarlıosun sen nişan tarihini istediğin gibi değiştirebilirsin ama ben doğum tarihimi değiştiremem de ben doğumumda yanımda olmanı isterdim ama yanımda olmayacaksın sen ne hissediyorsan aynısını hissediorum sen ne kadar kırıldıysan aynı derecede kırıldım de bırak ikinizin durumunu o kendi içinde kıyaslasın

Bence senin ve bebeginin sagligi kadar hic birsey daha önemli olamaz bu yuzden istedigi gibi trip atsin arkadasin keyifin bilir de gec kendisinin nekadar bencil dusündügünün farkina varacaktir o da er ya da gec :)

Saçmalamış oda.Sanki bana Kate Middleton.Hayret yani. Görmemişin sözü nişanı olmuş.Boşverin bence aklı başında olan herkes onun saçmaladığını bilir zaten.

Bence sen de ona trip at tam doğum zamanıma nişanını ayarlıosun sen nişan tarihini istediğin gibi değiştirebilirsin ama ben doğum tarihimi değiştiremem de ben doğumumda yanımda olmanı isterdim ama yanımda olmayacaksın sen ne hissediyorsan aynısını hissediorum sen ne kadar kırıldıysan aynı derecede kırıldım de bırak ikinizin durumunu o kendi içinde kıyaslasın
benim illa doğumda yanımda olsun gibi isteğim yok olamazda zaten eşim ve ailem yanımda olsun yeter bana ama daha eylül ayından bugüne kadar hep ocakta yapacaktı nişanı öyle diyordu

Saçmalamış oda.Sanki bana Kate Middleton.Hayret yani. Görmemişin sözü nişanı olmuş.Boşverin bence aklı başında olan herkes onun saçmaladığını bilir zaten.
şimdi diğer arkadaşlarımdan biriyle konuştum ona da demiş limonsarısı gelmem dedi diye o da demiş nasıl gelsin yolda mı doğursun falan diye haklısın ama hep yanında olduk biz şimdi o olmayacak zoruma gidiyor demiş. arkadaşımda sen biliyorsun kızın hamile olduğunu ona göre seçsene tarihi demiş. havalar ısınsın istedik bi tek o gün boş salonda ne yapayım demiş.
arkadaşım da beni arayıp konuşmayı anlattı üzülme sen bebek hisseder bi kaç güne düzelir dedi

Tabi cnm onun yanında olması gerektiği için demedim de yani sen de ona benzer bi konu yüzünden kırıldığını söylersen bencillik yaptığını anlar belki diye dedim gerçi diğer arkadaşınız anlatmış haksız olduğunu inşallah biraz anlamıştır

Hayır yanı şeytan diyor git nişanın ortasında dogur nişanda yalan olsun. Ozaman görür bu kadar ısrar edilmemesi gerektiğini. Zor bir süreçten geçiyordu belki de tepkisi size değildir yada nazini cekeceginizi biliyordur sikmayin canınızı düzelir.

Amann klasik evlenmesi gelmiş kız tripleri. Hiç böyle tripler yapmadım, canı isteyen gelir istemeyen gelmez. Aynı şekilde hç böyle tripleri de çekemem. Üstelik göz ardı edilemiyecek bir mazeretiniz var yani. Nişan nedir. O zaman sen ona trip atsaydın benim doğum tarihimi mi buldun diye? İlginç...

Amann klasik evlenmesi gelmiş kız tripleri. Hiç böyle tripler yapmadım, canı isteyen gelir istemeyen gelmez. Aynı şekilde hç böyle tripleri de çekemem. Üstelik göz ardı edilemiyecek bir mazeretiniz var yani. Nişan nedir. O zaman sen ona trip atsaydın benim doğum tarihimi mi buldun diye? İlginç...
eylülden beri ocak ayında olcak nişan demişti aslında trip atması gereken bendim ama fırsat bırakmadı ki atmamda zaten sonuçta onun özel günü ne zaman isterse o zaman yapsın

Back