• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisemm

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
kızlar nişanım evde ikisinden birisini alıcam gönlüm saks mavisinden yana sizce hangisii:5:

Eklentiler

• $2013-05-14 17.40.27.jpg
    $2013-05-14 17.40.27.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 218
  • $2013-05-14 17.33.58.jpg
    $2013-05-14 17.33.58.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 235
Son düzenleme:
soldaki güzel ,genç işi ama sizi kilolu göstermiş.. sağdakide çok güzel ama çok yaşlı işi ..şimdi bir düşünsenize soldakini 50 yaşında bile giyebilirsiniz.

bence sağdakinin açık renklisi varsa onu tayziye ederim çünkü omuzlarınızı ortaya çıkarması güzel olmuş

Eki Görüntüle 711726 Eki Görüntüle 711725

kızlar nişanım evde ikisinden birisini alıcam gönlüm saks mavisinden yana sizce hangisii:5:

Saks mavisi... Normalde kesinlikle pembe derdim ama senin üstünde saks mavisi çok düzgün durmuş. Pembe biraz tombiş bi' görüntü vermiş, o tarz kesimler insanı olduğundan kilolu gösteriyor çünkü.

Not: Biraz daha bakın bence. Bu ikisiyle sınırlama kendini. ;)

Son düzenleme:
küçük bir yerde oturduğum için bakacak pek yerim yok. 3-5 mağaza var ve en iyisi bunlardı diyebilrim.:14:

Evde olacaksa bence daha rahat edebileceğiniz kıyafetlere bakın..:34:
Mesela şu tarzlarda;

$2012-sezon-pronovias-gece-elbiseleri-0.jpg $2013-K~1.jpg

bence saks mavisi elbise süper
ilk resimdeki pembe çok sıradan her yerde var
ama saks mavisi çok yakışmış

küçük bir yerde oturduğum için bakacak pek yerim yok. 3-5 mağaza var ve en iyisi bunlardı diyebilrim.:14:
o zaman ikisi arasında fikrimi söyleyeyim. bence saks mavi o gün için uygun bir renk değil. resmi kaçıyor. ikincisi siyah dantel yelekli olması sanki gelin annesi abiyesi gibi bir ağırlık katmış. pembe olan uçuş uçuş daha uygun bir kıyafet. rengi sönük duruyor biraz ama onu güzel bir topuzla ve makyajla hareketlendirebilirsin diye düşünüyorum. mavi olanı bana hiç bir kuvvet giydiremez. :)

o zaman ikisi arasında fikrimi söyleyeyim. bence saks mavi o gün için uygun bir renk değil. resmi kaçıyor. ikincisi siyah dantel yelekli olması sanki gelin annesi abiyesi gibi bir ağırlık katmış. pembe olan uçuş uçuş daha uygun bir kıyafet. rengi sönük duruyor biraz ama onu güzel bir topuzla ve makyajla hareketlendirebilirsin diye düşünüyorum. mavi olanı bana hiç bir kuvvet giydiremez. :)

yelek değil o üst tarafı komple öyle dantel. bende pembe değil saks mavisini çok severimm. bilmiyorum bakalım bi karar vericem artık :)

Back