- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.592
- 248
- Konu Sahibi Miniksevimli
Oo o zaman hiç olmaz bak %100 laf olur. Açık açık diyeceksin bunda alınacak bir şey yok.Evet nişanlılığı kayınvalidem almıştı hatta beraber gittikte beğendik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo o zaman hiç olmaz bak %100 laf olur. Açık açık diyeceksin bunda alınacak bir şey yok.Evet nişanlılığı kayınvalidem almıştı hatta beraber gittikte beğendik.
Kayınvalidemler yurtdışında. Öyle duyma gibi birşeyleri olamaz sadece düğünde görüp şaşırabilirlerKayınvalidenin yanlış düşünmesine gelene kadar senin içine sinecek mi de? Geri çeviremiyorsanız kayınvalidem duydu. İstemedi böyle bsey falan deyin. Çok saçma
Kayınvalidem öyle arıza çıkaracak biri değil. Belkide olsun ver der. O öyle şeyleri takmaz. Ama ben doğru bulmuyorum.Ay o zaman hiç olmaz. Kaynana buradan arıza çıkarırsa başın çok ağrır.
Arkadaşınız kendisi üzerinde nasıl durduğunu da göstermek istemiş olabilir alternatif
Aynen öyle çok yakın akrabanın düğünü değil ki ağır abiye giyesin. Benim kız kardeşim bile normal elbise giyecek. Elbisede bordo dikkat çeker oYani abiyeye gerek yok ki. Ben kendi abimin düğününde bile abiye giymedim. Gündelik bir elbise değildi ama ağır bir abiyede değildi. Şık,düzgün bir şey olduktan sonra ne fark eder ki? 300-400 lira trendyoldan elbise bulur çok rahat.
Hafta sonu görüşcez zaten. Güzel bir şekilde dile getircem artık. Herhalde anlayışla karşılar.Diyeceksiniz ki ben tamam dedim ama sen kendine başka elbise bak kayınvalideme çok ayıp olur o yüzden vermek istemiyorum .
Çok iyi niyetlisin canım gelin adayı, kayınvalidenlerin herhangi bir düşüncesini boşver burdaki asıl nokta arkadaşının düşüncesizliği malesef… başka hiç mi arkadaşı yok mesela? Ben olsam kiralarım ya da uygun fiyatlı bişey alır daha sonra uygulamada satarım, en olmadı bi arkadaşımdan isterim ama gelinin nişan kıyafeti olmaz ödünç isteyeceğim elbiseBenimde bir tane abiye kıyafetim var o da nişanımda giydiğim zaten. Ama diğer grubumuzdaki kız arkadaşlarımın çok güzel elbiseleri var. Onlardan alabilirdi. Böyle bir şey istemesi şaşırttı beni. Ve evde yapmamıza rağmen nişanı, dışarda çok resim çekildik paylaştım. Eşimin akrabaları gördü o elbiseyi. Düğünde dini törenli olacak ama sonuçta düğün esnasında yanıma gelcek arkadaşım belkide konuşcaz resim çekilcez. Kayınvalidemler görcekler belkide farketcek abiyeyi. Biraz onlara karşı ayıp olmuş gibi oluyor. Acaba gelin elbiseyi beğenmedi de verdi başkasına diye düşünebilir.
Evet düşünürler bence vermeMerhaba arkadaşlar. Bir durum var ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Benim yakın bir tarihte düğünüm olacak. Bir arkadaşım düğünümde nişanımda giydiğim kıyafeti giymek istediğini söyledi. Ben de hayır diyemedim. Ama çokta doğru bulmadım. Sonuçta o nişan elbisemi herkes gördü. Düğünde farkedilirse arkadaşımın üzerinde kayınvalidemler yanlış birşey düşünebilir mi?
Var var. benim kız kardeşim ben abiye sevmem dedi . İnternette 200 küsüre elbise aldı. O da alabilir. Yada yakın arkadaşından bulabilir. Başkasının düğünü olsa seve seve veririm. Ama herkesin bildiği elbiseyi düğünümde gitmesi doğru değil.Vallaha aha şimdi baktım 200 küsür liraya bile düğünde giymelik çok güzel elbiseler var.
Evet ben de çok şaşırdım böyle deyince hatta ne diyeceğimi bilemedim. Ses kaydı atarken sesim titredi.Çok iyi niyetlisin canım gelin adayı, kayınvalidenlerin herhangi bir düşüncesini boşver burdaki asıl nokta arkadaşının düşüncesizliği malesef… başka hiç mi arkadaşı yok mesela? Ben olsam kiralarım ya da uygun fiyatlı bişey alır daha sonra uygulamada satarım, en olmadı bi arkadaşımdan isterim ama gelinin nişan kıyafeti olmaz ödünç isteyeceğim elbise![]()
Böyle düşüncesiz bir kızda değil. Samimiyetimizden dolayı istediğini düşünüyorum ama ben kimsenin nişan kıyafetini isteyemezdim galiba birde düğününde yani. Çok saygısızca.Nişanımda giydiğim kıyafeti kendi düğümde giymek istemesi bana iyi niyetli gelmedi.
Sen al bunu giy desen, manyak mısın nişanında giydin başka ver demesi lazım.
Böyle düşüncesiz bir kızda değil. Samimiyetimizden dolayı istediğini düşünüyorum ama ben kimsenin nişan kıyafetini isteyemezdim galiba birde düğününde yani. Çok saygısızca.
Yanlış bişey yok ki ortada ne dusuneceklerMerhaba arkadaşlar. Bir durum var ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Benim yakın bir tarihte düğünüm olacak. Bir arkadaşım düğünümde nişanımda giydiğim kıyafeti giymek istediğini söyledi. Ben de hayır diyemedim. Ama çokta doğru bulmadım. Sonuçta o nişan elbisemi herkes gördü. Düğünde farkedilirse arkadaşımın üzerinde kayınvalidemler yanlış birşey düşünebilir mi?
Evet. Sabahtan beri hala daha şaşkınlık içerisindeyim. Aklımdan da çıkmıyor.Samimiyet başka bu durum bambaşka bence..
Ee öyle de ama ne bilim sonuçta öZel günümde giydim herkes biliyor, gördü. Düğün zamanı onun üzerinde olması hoş değil. Kayınvalidem bunu sorun yapcak biri değil ama bana göre doğru değil.Yanlış bişey yok ki ortada ne dusunecekler
O zmn ifade etEe öyle de ama ne bilim sonuçta öZel günümde giydim herkes biliyor, gördü. Düğün zamanı onun üzerinde olması hoş değil. Kayınvalidem bunu sorun yapcak biri değil ama bana göre doğru değil.