- Konu Sahibi Mutercimmmm
-
güzel güle güle giy en mutlu gününde ...mutluluklar
yalnız bu site şahaneelbiseler harikulade
Merhaba 13 nisanda evde aile ve yakınlar arasında nişanımız olacak inş :) Bugün bir abiye beğendim paylaşmak istiyorum sizce bu tarz bir tören için nasıl olur? Linki şu:
Oleg Cassini
canım elbisen çok güzel. bende evde olacak nişanım için bu markadan aldım ve başka hiçbir yere bakmadım. ürünleri çok kaliteli üstelik kendi terzileri ölçülerini alıp ayarlıyolar. ama elbisenin kalmama sorun cidden var. ben elbiseye baktım alsammı yoksa istemeden sonra kayınvalideyle mi baksam diye düşünürken bir gün içinde satıldı. baktım olacak gibi degil telefonla havaleyle ödemesini yapıp ankaradaki elbiseyi istanbula getirmeleri için sipariş verdim. dünde geldi denedim çok güzel oldutabi terzi işleri var daha alamadım....
bence içine sindiyse al derim elbiseni magaza gördüm baya güzel...
Benim de içime dert olur şimdi inş kalmıştır :) buradaki renge de çok beğeni var belki bide onu denerim ama turkuaz hala benm favorim gibi. Bugün ankarada bi modaevine gittim (Yasemin modaevi) sitesinde çok güzel abiyeler vardı ama gittiğimde mağazada hiçbirini bulamadım meğersem istenince dikiliyormuş iyi de denemedn nasıl isteyebilirm ya hosuma gitmezse değil mi? Saçma geldi bana da. Neyse o sebeple bu elbise ve bu marka hoş olacak gibi bakalım umarm kısmetimde vardır :)
vardır canım inşallah. işini son dakkaya bırakmazsan olmadı istanbuldan ankaraya istetirsin ben tam tersini yapmıştım :) birde terzi işi mutlaka olur onuda hesaba kat, boyu ayarlanıyor. ufak defek üzerine tam oturmaya kısımlarını yapıyolar. ben kalitesinide çok begeneiyorum kesinlikle verdiğin paraya degiyor :) diğer modaevide çok saçma yapmış ya bende güvenip diktirtemezdim....
bencede çok hoş hele rengine bayıldım
COLLECTIONS FLAMBOYANT
http://www.dreamon.com.tr/uploads/p17m43ft1m1vceg6deemlh8lu02.jpg
http://www.dreamon.com.tr/uploads/p17n2ot7q51c0kseo1qgm11afum42.jpg
konuyla alakasız olacak belki ama yukarıdaki gelinliklere bakıp yorup yapmak isteyen olursa hayır demem :)
nişanlık mükemmelmiş.mutluluklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?