Nişan düğün yaklaştıkça ailelerin birbiriden beklentileri ve çiftlerin durumu :(

işin çok zor güzelim.
her ne kadar aileler birbirine yakın ve tanış olsalar dahi her zaman sorunlar çıkar.
hele sizinkilerin arasında uçurum var resmen...
İsterseniz siz kız tarafı olarak kına gecesi yapın düğün gibi. ardındanda bir nikah yaparsınız veya nişanlının dediği gibi müziksiz bir yemek verirsiniz. benim kına gecemde eşimin tarafından ailesi dısında pek kimse yoktu sayılır uzaktılar bize çunku..sizde gönlünüzce eğlenirsiniz
ben sana hak veriyorum. ben ne kına gecemde ne dugunumde hiç oturmadım hep oynadımkaydirigubbakcemile2 bir kere oluyor neticede.

fikrin için sağol nazalpciğim ,evet aileler yakın bile olsa sorun yine çıkıyorr ama babam kabul etmez öyle müziksiz düğün yani bende istemiyorum erkek tarafı diye onlara uymak zorunda olamam onlrda bizi düşünsün biraz kız tarfıyız biz bana kalsa tutarım güzel bir salon yemek yerine her masaya içicek pizaa apartif falan olurr ooo misss ama neymiş müzklü düğün kabul etmezmiş babası (

canım bu erkek tarafı olan aileler kendilerini kız tarafı zannedip biraz fazla naza cekiyorlar..
bizimkilerde oyle oldu.. :roflol:
eşimin annesiyle babam cocukluktan beri tanısıyorlar. aynı kültürdeniz. ama uzun yıllardır memleketinde yasamıyor memur oldugu için.
bizimde bir adetimiz töremiz vardır. ben ve ailem hersey adetine uygun olsun istedik.
ne soylesek aaa oyle şey mi olur dediler.
annesi eşimi her konuda doldurdu üzerime saldı. çok huzursuzluk yasadık..
ama gelin olacak sensin senın istediğin gonlune gore olsun hersey.. benım tek içime sinen gelinliğimdii. ne düğünüm nede baska birşey hayal ettigim gibi olmadı.
o yuzden bastır biraz sende. benım ailemde asla kabul etmez düğün yapılmaması veya müziksiz olmasını.
daha once orta yol için birseyler soyledim ama senınle aynı fikirdeyimopuyorumnanaktan

hah aynı durumdayıs süper :gitme:

daha bir çözüm bulamadın mı canım??

nerde canım ya bende sınır oldum ıstem olyını erteldım klava: çözüm bulmadan asla olmaz gerkirse 1 yıl daha beklerim sorun değil benim için keni bilir :lepi: isteiğimi yapcak ben fedakarlık yaptıkça başka şeyler çıkaryorlar çünkü

tebrikler kaydirigubbakcemile5
doğru bir karar vermişsin
ne kadar taviz verirsen o kadar daha fazlası bekleniyor...

bana hep arkadaşlarım sen herşeye tamam diyorsun ondan oluyor diyorlar..

Kız evi naz evi olması lazım ama. Bizde kız evi erkek tarafı :sinifsinif:

bana hep arkadaşlarım sen herşeye tamam diyorsun ondan oluyor diyorlar..

Kız evi naz evi olması lazım ama. Bizde kız evi erkek tarafı :sinifsinif:

ayy ne sinir bozucu şahsen abim evlense var ya beni küçük duruma düşrmeyin der ve bizi azarlar evleneceği kişi ne isterse onu yapar ama bizim şansımıza çıkan adamlara bakın kötükedihüso

canim benim crayzz11.. bunlari yazali baya bi zaman olmus, durumunuz su an ne bilmiyorum ama eger daha halen erkek tarafi kiz tarafi gibi davraniyorsa dikkat et derim ben.. dünya güzelisin kendini ezdirme.....sen iste onlardan her sey..

............................................

onlar istedikce sende baska seyler iste bakalim ne yapiyorlar..
seviyorsundur cok fazla biliyorum ama oda seni seviyorsa istedigini yapar...sevmiyorsa simdi gitsin evlenipde gidecegine...sen en iyisini bulursun istersen..

Son düzenleme:
aynı aynısı bana oldu... cnm

ama benim ailemde ilk genç kız ben gelişn olacaktım tüm gözler bendeydi herkes hevesle açık açık elbiseler aldı... ama onlar öyle istemediler orta yolu şu şekilde buldum..

nişanı kız tarafı yapar ...nişanda düğün salonu tutum kendimden önce sülaledeki herkes beklio hazırlanıo dört gözle elbiseler açık açık önceden hazırlanmış.. isteyen katılırı isteyen katılmazdı kızmayacaktım bu bnim gübümdü..

ama kayınvalidem gelmem dediysede teklif etmedim bende sen bilirsin dedim ama geldi..

ben nişanımda sadece gelinlik değiş nişan elbisesi giydim tek fark oydu düğün hevesi kalmadı içimde.. herşey dört dörtlüktü...

şimdide sırada düğün var hep benim deidğim olacak değil haayelimde hep nikahh vardı şimdide onlar sohbetli düğün diyolar

önce nikahım olacak bizim taraf nikaha gelecek oradan sohbetli yemekli bir düğün olacak..
onların taraf düğne gelcek... yani isteyen istediğine katılıcak.. benim nişanım oldumu oldu.. istediğim nikahda olucak nişanlımın ailesi için 1 saat fazla gelşnlik üstümde dursa onların dedikleride olsa birşey eksilmez bendne orta yolu bulman dileğiyle

canım isteme olayı eylule kaldı hersey aynı yanı bende dedımm kokteyl olsun sonra benım yakın arkadslarım ve aılem geleceği bı dugun eglencesı yapalım alkoldde olmasın senın aılenden gelen varsa gelsın sımdıe ne masraf yapalım ona demsın mı o zman ben yapcam dedım yok ypatrmam dedı o zman abım yapar dıyorum ben katılmam dıyo ama kendı kız kardeslerı yada baskası ıstese durumu olmasada yapar bana gelınce gerek yok kokteyl sonrası bı kac bı yere gdelım dyoo yanı artık bır daha soylerse rest cekıcem bana deger veryorsa yapıcak yok ıstemese kendı bılrı

durumunuz çok zor..
her kızın hayalidir gelinliğini giyip eğlenmek..
yemekli müziksiz oturalım demişler de oturup ne konuşcaklar merak ettim düğünde..
sizin yerinizde olsam ben de pek taviz vermezdim çünkü 1 kere evlenicez ve düğün gelinin içine kesinlikle sinmeli diye düşünüyorumbayanssulusmile

Canim sana hayatinda gercekden bol SANS diliyorum…Allah senin icin en hayirlisini verir insallah…
Güzelik bi ise yaramiyor karsindaki insan yontulmamis bi odun oldugu vakit…

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…