Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işin çok zor güzelim.
her ne kadar aileler birbirine yakın ve tanış olsalar dahi her zaman sorunlar çıkar.
hele sizinkilerin arasında uçurum var resmen...
İsterseniz siz kız tarafı olarak kına gecesi yapın düğün gibi. ardındanda bir nikah yaparsınız veya nişanlının dediği gibi müziksiz bir yemek verirsiniz. benim kına gecemde eşimin tarafından ailesi dısında pek kimse yoktu sayılır uzaktılar bize çunku..sizde gönlünüzce eğlenirsiniz
ben sana hak veriyorum. ben ne kına gecemde ne dugunumde hiç oturmadım hep oynadımkaydirigubbakcemile2 bir kere oluyor neticede.
fikrin için sağol nazalpciğim ,evet aileler yakın bile olsa sorun yine çıkıyorr ama babam kabul etmez öyle müziksiz düğün yani bende istemiyorum erkek tarafı diye onlara uymak zorunda olamam onlrda bizi düşünsün biraz kız tarfıyız biz bana kalsa tutarım güzel bir salon yemek yerine her masaya içicek pizaa apartif falan olurr ooo misss ama neymiş müzklü düğün kabul etmezmiş babası (
merhaba kızlar herkesin başına gelmişmidir ,bilmiyorum ki temennim gelmesin düğün zamanı çiftler hep gergin olur miletti memnun etmek adına kendileri üzülür birbilerine patlarlar senağlama gelelim benim konuma benim erkek arkdaşımın ailesi muafzakar biz ise onların tam tersi düğünlerimz kına geclerimiz alkolü olur, sevgılm bana ağus. ayında evlenme teklifi etti öyle güzeldiki anltamam ama şimdi önümüzde bir sıkıntı var kafayı yiyoruz ikimzde :uhm: o dyorki nikah olsun sadece ben ise hayatım boyunca hiç böyle hayal etmedim yanii bizde nikah hiç olmadı çokta kalabalık bir aileyiz yada yemekli yapalım ama müzik olmasın herkes yemek yesin sohbet etsin dyo ama müziksiz düğün olmaz ki yani heleki benim gibi oynamayı seven biri artı müzik olsa bile ben oynamalıymışım ağırlığım olmalıyımış offff çıldırcam babam hayatta kabul etmez bizim bunu ailelere söylemedn önce her iki tarafıda memnun edecek bir çözüm bulmamız gerekiyor ( buarada ailelerimiz uzaktan tanışyor) nikah sonrası yemek yaplım 200-250 kişilk diyorum bizden kmse glemz dyoo ee benım babm cok uzuülür sanki istenmeyen gelin gibi olcam erkek tarfında 3- 5 kişi gelcek lütfen buna benzer sorun yaşamış bunu amış yada bnezer sorun yaşayan kk evilileri bekarlarından yorumlar bekliyorum..:uhm:
hah aynı durumdayıs süper :gitme:
daha bir çözüm bulamadın mı canım??
tebrikler kaydirigubbakcemile5
doğru bir karar vermişsin
ne kadar taviz verirsen o kadar daha fazlası bekleniyor...
bana hep arkadaşlarım sen herşeye tamam diyorsun ondan oluyor diyorlar..
Kız evi naz evi olması lazım ama. Bizde kız evi erkek tarafı :sinifsinif:
aynı aynısı bana oldu... cnmmerhaba kızlar herkesin başına gelmişmidir ,bilmiyorum ki temennim gelmesin düğün zamanı çiftler hep gergin olur miletti memnun etmek adına kendileri üzülür birbilerine patlarlar senağlama gelelim benim konuma benim erkek arkdaşımın ailesi muafzakar biz ise onların tam tersi düğünlerimz kına geclerimiz alkolü olur, sevgılm bana ağus. ayında evlenme teklifi etti öyle güzeldiki anltamam ama şimdi önümüzde bir sıkıntı var kafayı yiyoruz ikimzde :uhm: o dyorki nikah olsun sadece ben ise hayatım boyunca hiç böyle hayal etmedim yanii bizde nikah hiç olmadı çokta kalabalık bir aileyiz yada yemekli yapalım ama müzik olmasın herkes yemek yesin sohbet etsin dyo ama müziksiz düğün olmaz ki yani heleki benim gibi oynamayı seven biri artı müzik olsa bile ben oynamalıymışım ağırlığım olmalıyımış offff çıldırcam babam hayatta kabul etmez bizim bunu ailelere söylemedn önce her iki tarafıda memnun edecek bir çözüm bulmamız gerekiyor ( buarada ailelerimiz uzaktan tanışyor) nikah sonrası yemek yaplım 200-250 kişilk diyorum bizden kmse glemz dyoo ee benım babm cok uzuülür sanki istenmeyen gelin gibi olcam erkek tarfında 3- 5 kişi gelcek lütfen buna benzer sorun yaşamış bunu amış yada bnezer sorun yaşayan kk evilileri bekarlarından yorumlar bekliyorum..:uhm:
canim benim crayzz11.. bunlari yazali baya bi zaman olmus, durumunuz su an ne bilmiyorum ama eger daha halen erkek tarafi kiz tarafi gibi davraniyorsa dikkat et derim ben.. dünya güzelisin kendini ezdirme.....sen iste onlardan her sey..
bende de erkek tarafi hep kiz tarafiymis gibi biseyler istedi zamaninda..., bende cok sevdigim icin hep evet dedim...sonra isteklerin ardi arkasi kesilmedi...az evli kaldik ve ayrildik... artik dayanamadim manyak hareketlerine, bide psikopatdi benim ki ekstradan..
onlar istedikce sende baska seyler iste bakalim ne yapiyorlar..
seviyorsundur cok fazla biliyorum ama oda seni seviyorsa istedigini yapar...sevmiyorsa simdi gitsin evlenipde gidecegine...sen en iyisini bulursun istersen..
canım isteme olayı eylule kaldı hersey aynı yanı bende dedımm kokteyl olsun sonra benım yakın arkadslarım ve aılem geleceği bı dugun eglencesı yapalım alkoldde olmasın senın aılenden gelen varsa gelsın sımdıe ne masraf yapalım ona demsın mı o zman ben yapcam dedım yok ypatrmam dedı o zman abım yapar dıyorum ben katılmam dıyo ama kendı kız kardeslerı yada baskası ıstese durumu olmasada yapar bana gelınce gerek yok kokteyl sonrası bı kac bı yere gdelım dyoo yanı artık bır daha soylerse rest cekıcem bana deger veryorsa yapıcak yok ıstemese kendı bılrı
senin nisanlin yaptigi davranisla benim eski kocamin hareketlerine cok andiriyor.. ailesi bitane hele kiz kardesi icin canini verir... bu evlendikden sonrada devam ediyor, buna hic sübhen omazsin...onu asla degistiremezsin...ailesi onun icin kutsal...cocugun olursa BELKI seni daha fazla tutar…onu bilemem…onu yasamadim……iyikide..
ama huylu huyundan vaz gecmiyor gercekden atalarimiz dogru söylemis…
bu senden kaynaklanmiyor…sana az deger vermesi onun (ailesinden haric) kadinlara olan bakis acisindan kaynaklaniyor….
Bi baska erkek seni el üstünde tutacakken o senin istedigin seyleri bile yapmiyor...
Belki ailesi istemiyordur seni…belki siz farklisiniz diye…bunu tabi ki bilemem…
Bu tür erkekler kötü erkekler gercekden bunu anladim..…benimkinide ben dünya iyisi sanirdim…..cünki her hareketine asiktim…ama bu tür erkekler sirf kendilerine ve ailesine asik olurlar…seni ve senin askinida günden güne bittirirler…
Sirf bu konuda anlasamiyorsaniz….ondan vazgecme…
Ama simdi asiksin biliyorum ama ac gözlerini iyice bi bak sana baska konularda nasil deger veriyor….
Sirf güzel yönlerini görmemeye calis…
Canim sana hayatinda gercekden bol SANS diliyorum…Allah senin icin en hayirlisini verir insallah…
Güzelik bi ise yaramiyor karsindaki insan yontulmamis bi odun oldugu vakit…[/QUO
çok doğru diyorsun canım bakalım ya hayrlısı olsun dıyorum konsmaya frsat olmadı konsalım hersyı tum detayları ıle yazıcam
ayy ne sinir bozucu şahsen abim evlense var ya beni küçük duruma düşrmeyin der ve bizi azarlar evleneceği kişi ne isterse onu yapar