canım benımde nışanımla duğunum arası kısa bı sureydı ama hıç bı zaman bundan pışmanlık duymadım allah pışman etmesın eşımle 1 sene çıktım 1 sendırde evlıyım banada senın gıbı nışanlılığını yaşa vs dedıler ama ben nışanlılıkta ne yaşıyo anlayabılmış deılım bı kere bı yakınım anlatmıştı kendısı bı sene nışanlı kalmış ahh keşke bı sene daha kalsaydım dıodu evlendıktensonra bende sebebını sordum eşı eve geç gelıyomuş ılgısızmış vs yanı bunun zaten nışanlılıkla bı ılgısı yok kı o karşındakı ınsana baglı 10 yılda nışanlı kalsan bı gun evlencen zaten anlamsız buluyorum ıyıkı evlenmışım eşımle herkes oyle dıyınce benımde kafam karışıyodu ama pışman olmadım.bı ıkıncısı bohça konusunda benım eşımın aılesıde oyle adet falan yapmadı bı bohça getırdıler mıllete gostermeye utanırsın gelmese daha ıyıydı dıyebılırım hı ama uzulmedım onemlı olan eşımdı sonuçta kayınvaldemle evlenmıyodum ve ondan uzakta oturcaktım herşeyı eşımle yaptık borç harç eşımın aılesı evımıze bışey almadı benımde babam ıflas ettıgı ıçın aılemın durumu kotuydu sadece çeyızım vardı yanı kız tarafında olcak şeyler kalanın hepsını eşım aldı ama abartmmadım bende gereklı olanları aldırdım ve bu bı senedır borçlarımızı odedık çok şukur yanı sozun ozu onemlı olan nışanlın ve sana olan bağlılığı gerısı fasa fiso zaten ben şımdıye kadar ıyıde olsa kotude olsa kayınvaldesını çok seven bırını gormedım nadıren olan bışey heralde banada denk gelmedı:)uzattım ama benden bu kadar umarım benım tecrubelerım ışıne yarar mutlu olman dılegıyle:)