Nişan-Düğün arası 1 ay olan var mı kızlar??? Yardımmm

Aman kızlarr canlarınzı sıkmayın
inşallah hepsi biran önce gelirr geçer
bunları hatırladığınızda gülersiniz
birde ben şeye inanıyorum
beraber çekilen sıkıntılar
çiftleri birbirlerine bağlıyor
umarım ööle olurr
mutluluğunuzu bu tür şeyler bozmasın

Evet haklısın en doğrusu günleri heba etmemek
Bu durumlarda çiftler birbirini çok yıpratıyo hamdolsun biz o hatadan döndük artık problem etmiyoruz bunları

Lireancığım ya senin konunu da aldık götürdük başka yerlere. Kusura bakma. ben bu sorunları kimseye anlatamıyorum Birilerini bulunca da tutamıyorum kendimi işte

canım benımde nışanımla duğunum arası kısa bı sureydı ama hıç bı zaman bundan pışmanlık duymadım allah pışman etmesın eşımle 1 sene çıktım 1 sendırde evlıyım banada senın gıbı nışanlılığını yaşa vs dedıler ama ben nışanlılıkta ne yaşıyo anlayabılmış deılım bı kere bı yakınım anlatmıştı kendısı bı sene nışanlı kalmış ahh keşke bı sene daha kalsaydım dıodu evlendıktensonra bende sebebını sordum eşı eve geç gelıyomuş ılgısızmış vs yanı bunun zaten nışanlılıkla bı ılgısı yok kı o karşındakı ınsana baglı 10 yılda nışanlı kalsan bı gun evlencen zaten anlamsız buluyorum ıyıkı evlenmışım eşımle herkes oyle dıyınce benımde kafam karışıyodu ama pışman olmadım.bı ıkıncısı bohça konusunda benım eşımın aılesıde oyle adet falan yapmadı bı bohça getırdıler mıllete gostermeye utanırsın gelmese daha ıyıydı dıyebılırım hı ama uzulmedım onemlı olan eşımdı sonuçta kayınvaldemle evlenmıyodum ve ondan uzakta oturcaktım herşeyı eşımle yaptık borç harç eşımın aılesı evımıze bışey almadı benımde babam ıflas ettıgı ıçın aılemın durumu kotuydu sadece çeyızım vardı yanı kız tarafında olcak şeyler kalanın hepsını eşım aldı ama abartmmadım bende gereklı olanları aldırdım ve bu bı senedır borçlarımızı odedık çok şukur yanı sozun ozu onemlı olan nışanlın ve sana olan bağlılığı gerısı fasa fiso zaten ben şımdıye kadar ıyıde olsa kotude olsa kayınvaldesını çok seven bırını gormedım nadıren olan bışey heralde banada denk gelmedı:)uzattım ama benden bu kadar umarım benım tecrubelerım ışıne yarar mutlu olman dılegıyle:)

ayy ewet lirean yahuuu baya sapıttık konuyu
gelelim sorunun cevabına
bence olur enden olmasın
illa şu kadar gün olcak diye bir kural mı var YOOOK
herşey hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun canım opuyorumnanaktan

Evet haklısın en doğrusu günleri heba etmemek
Bu durumlarda çiftler birbirini çok yıpratıyo hamdolsun biz o hatadan döndük artık problem etmiyoruz bunları

Lireancığım ya senin konunu da aldık götürdük başka yerlere. Kusura bakma. ben bu sorunları kimseye anlatamıyorum Birilerini bulunca da tutamıyorum kendimi işte

ya canım aşkolsun konuşalım dertleşelim diye açtım konuyu... hem aynısı benim için de geçerli. tüm arkadaşlarım (gerçi 2 tane arkadaşım var yakın birisi evlilik karşıtı diğeri at sözü demeye dünden razı) ilişkimin problemsiz olduğunu düşünüyor, aileme anlatsam sonra bana karşı kullanıyor, yakın erkek arkadaşlarım hemen ahmete yetiştiriyor bu yüzden bende kimseye anlatamıyorum, bana tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi geldi şu 5 sayfa

muck muck
yaşasın kk olumunekankayizsmile

canım benımde nışanımla duğunum arası kısa bı sureydı ama hıç bı zaman bundan pışmanlık duymadım allah pışman etmesın eşımle 1 sene çıktım 1 sendırde evlıyım banada senın gıbı nışanlılığını yaşa vs dedıler ama ben nışanlılıkta ne yaşıyo anlayabılmış deılım bı kere bı yakınım anlatmıştı kendısı bı sene nışanlı kalmış ahh keşke bı sene daha kalsaydım dıodu evlendıktensonra bende sebebını sordum eşı eve geç gelıyomuş ılgısızmış vs yanı bunun zaten nışanlılıkla bı ılgısı yok kı o karşındakı ınsana baglı 10 yılda nışanlı kalsan bı gun evlencen zaten anlamsız buluyorum ıyıkı evlenmışım eşımle herkes oyle dıyınce benımde kafam karışıyodu ama pışman olmadım.bı ıkıncısı bohça konusunda benım eşımın aılesıde oyle adet falan yapmadı bı bohça getırdıler mıllete gostermeye utanırsın gelmese daha ıyıydı dıyebılırım hı ama uzulmedım onemlı olan eşımdı sonuçta kayınvaldemle evlenmıyodum ve ondan uzakta oturcaktım herşeyı eşımle yaptık borç harç eşımın aılesı evımıze bışey almadı benımde babam ıflas ettıgı ıçın aılemın durumu kotuydu sadece çeyızım vardı yanı kız tarafında olcak şeyler kalanın hepsını eşım aldı ama abartmmadım bende gereklı olanları aldırdım ve bu bı senedır borçlarımızı odedık çok şukur yanı sozun ozu onemlı olan nışanlın ve sana olan bağlılığı gerısı fasa fiso zaten ben şımdıye kadar ıyıde olsa kotude olsa kayınvaldesını çok seven bırını gormedım nadıren olan bışey heralde banada denk gelmedı:)uzattım ama benden bu kadar umarım benım tecrubelerım ışıne yarar mutlu olman dılegıyle:)

canım çok teşekkürler değerli yorumun için. gerçekten rahatlıyorum bunları okuyunca çünkü insan bazen bu sıkıntıları tek yaşayan ben miyim diye saçma bir düşünceye kapılıyor... umarım bizde sizin gibi kolayca aşarız herşeyi de yuvamıza kavuşuruz...

ayy ewet lirean yahuuu baya sapıttık konuyu
gelelim sorunun cevabına
bence olur enden olmasın
illa şu kadar gün olcak diye bir kural mı var YOOOK
herşey hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun canım opuyorumnanaktan

ay saçmalamayın kızlar niye sapıtalım konu konuyu açıyo işte.. :)
hem ben çok rahatladım biraz içimi döküp
inşallah hayırlısıyla olur herşey da bunlar da geçer de, rafa kaldırırız...

ayy kızlarrr siz isteyin ben size her gün dert yanabilirim
nişanlılıkla ilgili :)

1 -2 model beğendim ama
internetten baktım
diyolarki gidip bunlardan bulamıyosun boşuna bakma :)

diktirmekte istemiyorum
genellikle istediğin gibi olmuyormuş
ben hazır almaktan yanayım onun için
dur bulayımda beğendiğim gelinliği ekleyeyim :D

çok güzelmiş çok zarif.. sende sadelikten yanasın sanırım :)

Ankara'dan mı alcaksın?
Öyleyse gelinlikçilerde hakkaten böyle modeller yok, hep klasik kabarık külkedisi elbisesi gibi modeller. Ama fiyatı mühim değil dersen gop. taraflarına doğru sade modeller olan sosyetik gelinlikçiler var :)

bende bunu beğeniyorum çok

Eklentiler

• $Abece2.jpg
    $Abece2.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 60
canım Ankaradan almayı düşünüyorum
ama fırsatım olurda İstanbulda bakıp beğenebilirsem ordanda alabilirim
filistinin başında biyer bide arjantin caddesinde pronpvias var
ama ben pronoviasın gelinliklerini falanda çok beğenmiyorum :s

bu arada senin eklendiğğinde süpermiş yaa
çok tatlı duruyo bunun markası ne biliyomusun

canım markasını bilmiyorum. ben diktirmek zorunda olduğum için resmi bulduğum adrese bakmıyorum genelde.

ama pepe botella novias'ın sitesinde buna benzer gelinlikler vardı belki ordandır bu da bi bakabilirsin

bir bkayım çok güzel durmuşş
teşekkür ederim şekerim ben ufaktan yatayım artık
yarın nişanlım gelcekkk :)
yorgun olmayayım
ii gecelerrr
tatlı rüyalarrr

bir bkayım çok güzel durmuşş
teşekkür ederim şekerim ben ufaktan yatayım artık
yarın nişanlım gelcekkk :)
yorgun olmayayım
ii gecelerrr
tatlı rüyalarrr

saol canım sana da mutlu rüyalar mutlu kavuşmalar :)
görüşürüz

vallah canim isteme olayindan sonra biz direk dügünü konustuk anlicagin biz hic nisanlanmicaz :)) ve ben cok memnunum hicte nisan olsun demedim... o senin bilicegin bisey kimseninde karismaya hakki yok sen nasil istersen öyle olur

Back