• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

5 gün önce aldım güzel haberi muhtemelen nisan ayında gelecek dünyamıza idrar kan tahlilleri yapıldı hcg takibi yapıldı

Pazartesi beta hcg değerim 427 ydi ben de bir hafta sonra gidecem inşallah görürüm minik kusumu ultrasonda

Kızlar birbirimize burdan yazalım folik asit başladınız mi ben başladım idrar tahlili kan tam sayımı yaptirdim

çok seviniyorum ya daha katılan olsun ne güzel ya Rabbim ne buyuksun

amin amin, sağlıkla inşallah. ben geçtiğimiz 1 yıl içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, meğer tiroid hastasıymışım. tiroid ilacı kullanıyorum o zamandan beri, inşallah bu sefer bi sıkıntı yaşamayacağız.

Ben de de akıntı oluyor normal bir şey korkma ama enfeksiyon çıktı ya sizde var mi

Kizlar buda benm sonucum dun idrarda bugun kanda doktorum hic bisey söylemedi yarn tekrar gel cok yeni belki tutunamaz degerine bakacgz dedi

Eklentiler

• P_20160804_140035.jpg
    P_20160804_140035.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 242
Kızlar birbirimize burdan yazalım folik asit başladınız mi ben başladım idrar tahlili kan tam sayımı yaptirdim

ben sadece folik aside başladım, tetkikleri yarın doktorum isteyecekmiş benden sanırım. folic-iod kullanıyorum ben hasimoto tiroidi yüzünden. oh maşallah senin de değerin çok güzelmiş. ilk gebeliğin mi?

Back