• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Bohçası Bayan Kozmetik Ürünleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
inaşallah canım :29:
benim için 5 senedir aşk dolu yıllar :16:
2012 daha bi güzel olucak kavuşucaz inşallah sevdiceğimle bende netten araştırıyorum süreklü ne uygun nerde ne var diye :126:

düğün ne zaman senin, bende bilmiyorum neler oluyor araştıyorum, acemiliği abimde atacağım benim nişan, düğün v.s.de daha bilgili olacağım

düğün ne zaman senin, bende bilmiyorum neler oluyor araştıyorum, acemiliği abimde atacağım benim nişan, düğün v.s.de daha bilgili olacağım

kesin tarih yok ama en geç kasımda bende dünya evine giricem inşallah :16: biz düğünü salonda yapmıcamız için yer sıkıntımz olmıcak :9:
ben bilgisayara bi klasör açtım gözüme takılanları ekliyorum hemen :34:
şimdi yemek takımı tencere falan onlara bakıyorum ne kampanyalar var diye.diğerleri zaten belli başlı çok araştırmaya gerek yok :25:
ben evde en büyüğüm ve bizde tecrubesiziz artık olsun nolcak :34:

Son düzenleme:
kesin tarih yok ama en geç kasımda bende dünya evine giricem inşallah :16: biz düğünü salonda yapmıcamız için yer sıkıntımz olmıcak :9:
ben bilgisayara bi klasör açtım gözüme takılanları ekliyorum hemen :34:
şimdi yemek takımı tencere falan onlara bakıyorum ne kampanyalar var diye.diğerleri zaten belli başlı çok araştırmaya gerek yok :25:

şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun ve kocaman mutluluklar, bence de iyi yapmışsın araştırmaya başlayarak çünkü son zamanlara bırakılınca unutulan mutlaka bişeyler oluyor

şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun ve kocaman mutluluklar, bence de iyi yapmışsın araştırmaya başlayarak çünkü son zamanlara bırakılınca unutulan mutlaka bişeyler oluyor

çok saol canım :16:
eksikler illaki olucak ama ben tepeden tırnağa çeyiz almıcam.gerektikçe alıcaz evimize inşallah :16:

Sephora Makeup Studio makyaj paletlerine bakın bence her şey var içinde hem de çok güzeller görüntü olarak da fiyatı da uygun zaten yılbaşı için çıkarıldı bu ara almak lazımm

canım ben makyaj malzemesi istemedim çünkü benim kullandıklaırm biraz fiyatlı ve makyaj olmazsa olmaz bir şey değil kendi tercihim olan bir şeyi onlara aldırmak istemedim açıkçası. sadece bakım malzemeleri alacaklar krem, roll on doş jeli vs. ben clinique max factor kullanıyorum nivea piyasadan çekilmeden önce nivea çok kullanırdım. kaliteli ve çok fiyatlı olmayan bir şey istiyorsanız maybelline bakın ama maybelline affinitone mu ne o seri kesinlikle almayın köpük serisi var dream mousse onu kesinlikle tavsiye ederim

boujours: ucuz bir marka değil ama renkleri çok güzeldir pembeleri çok güzel kullanır kadınsı değil de daha genç, neşeli, fresh makyaj için harika rujları allıkları vardır.

max factor: tercihe bağlı bu markadan alabileceğiniz ürünler, ben en çok rimelinden memnun kaldım 2000 calori adı

clinique: pudrası ruju harika ipek gibi ama dediğim gibi fiyatlı bir marka. pudrası 60 küsürdu yanılmıyorsam en son.

private shopping sitelerine makyaj ürünleri oldukça fazla çıkıyor oraları takip edebilirsiniz ya da diğer arkadaşların dediği gibi ykm boyner gibi yerlerde set halinde satılan ürünler var onlar daha uyguna gelir.

makyajı fazla yapmayan biri için mac kryolan gibi markalara hiç girişmeyin onlar daha profesyonel makyaj için uygun ve oldukça fiyatlı ürünler.

ben bohça için makyaj malzemesi alacak olsam birine maybellineden şaşmazdım tabii sizin dediğiniz gibi fazla makyaj yapan biri değilse :))

umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin sevgiler

bourjois chanel'in ürettiği bir marka olup, kalite olarak adı chanelden çok da aşağı olmayıpadı ile tezat olarak fiyat bakımından çok daha uygundur. ben kesinlikle tavsiye ederim. ama daha uygun ve yine kaliteli markalar da bulabilirsin. maybelline hem reklamları dolayısı ile bilinen, hem de yine orta-üst kalitede bir markadır.

evlilik yapacagınız insana deger veriyorsanız kullanmayacagınız saçma sapan şeyleri almayın bence benim aldıklarım
maybelinne fondö
golden rose pudra
pastel allık seti bronz
4 kalem
cecile ruj 2 adet
fondöten vs bile kullanmıorum hani evde bulunsun idye onuda akılllılık ettim bronzluk bana yakışıyor diye hep bronz aldım tenime hıc uymuyor yani.
parfümlerimi oriflame divine aldım 2 kutu buyuk şişelerinden
birde diadermine temizleme tonik nemlendirici vs 4lu setini aldım ...
hiç daha once test etmedıgım halde. şuanda la roche posay kullanıyorum ..
hepsi 190 küsür tuttu ole.

kızlar ben de maybelline, alix avien, max factör arasında kararsızım. bir de mac ve sephora markalarını duyuyorum ama hiç ürünlerini kullanmadım. ne alıcam bilemiyorumm :44:

kızlar ben de maybelline, alix avien, max factör arasında kararsızım. bir de mac ve sephora markalarını duyuyorum ama hiç ürünlerini kullanmadım. ne alıcam bilemiyorumm :44:

Maybeline, Alix avien, Max factor orta karar markalar Sephora ve Mac le bir tutulmaz asla. En kalitelisi Mac tabi.
Ne almak için soruyorsun ki sen cilt ürünü mü rimel kalem vs mi?

canım yukarıda da yazdım makyaj yapma sıklığına göre makyaj malzemesi alınması bence en doğrusu. bana kalırsa alix avien, cecile, golden rose, verita vs gibi markalara para vermek parayı sokağa atmakla aynı. makyaj yapmaya ilk başladığımda hem cahillikten hem de piyasada çok bulunmasından aldığım markalardı onlar. tamamen fiyasko olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. pastel onlara nazaran çok daha iyi.

şu an yukarıdaki markaların ne kadar olduklarını bilmiyorum ama hemen hemen aynı fiyata belki az daha fazlasına maybelline almanız çok daha mantıklı olacaktır. yalnız unutmayın ki bunlar market ürünleri, dediğim gibi çok sık ve ağır makyaj yapmayanlar için yeterlidir. burda ağırdan kastım gözü gölgelendirmek vs değil. belli belirsiz bir makyajda bile pudra, fondöten, göz altı kapatıcı, kalem, rimel, ruj, far, kaş kalemi vs gibi bir çok ürünleri kullananlar var. ben hiç bir zaman o kadar teferruatlı ve prof. makyaj yapmadım günlük hayatımda.

eğer o tip ürünler istiyorsanız mac, urban decay (naked diye bir far paleti serisi var mesela 1 ve 2 olmak üzere muhteşem), clinique, kryolan, sephora belki inglot (renk seçenekleri fazla) gibi markalar tercih etmelisin. ama gerçekten çok çok fiyatlı markalar ve makyaj yapmayı bilmiyorsan verdiğin paralara yazık oalcaktır. çünkü bunlar prof. seriler.

ben kendimden örnek vereyim, günlük işe giderken (o da her gün değil) ve dışarıya çıktığım gecelerde makyaj yapan biriyim. ürünlerimin markası karışık ama genelde şunlar ağırlıklı; max factor, nivea (piyasadan çekilmeden önce yedekli almıştım hala kullanıyorum) , maybelline, rimmel, clinique sanırım başka bi marka da yok makyaj çantamda ve bence yeterli.

sen beni baz alarak makyaj alışverişini yönlendirirsen pişman olacağını sanmam. benden fazla makyaj yapıyorsan daha kaliteli ve daha fazla ürün çeşidi daha az yapıyorsan clinique ve max factor yerine rimmel ve maybelline ağırlıklı daha az çeşitli bir takım işini görecektir.

parfüm konusu da göreceli tabii de ben kendi kullandığım parfüm ve bunun dışında bi kaç parfüm dışında parfüm kullanmam. onlar da 100 ml 150-200 tl olan parfümler hele daisy var ki çok daha pahalı ve bunun illa olması gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum bohçada. keza makyaj malzemelerinin de. hem pahalı hem de elzem ürünler değil o yüzden ben aldırmadım kendi malzemelerim ve parfümüm var giderken de onları götüreceğim. zira benim kullandığım malzemelerin alındığı bir alışveriş 0'dan yapılacak olsa 1000 liraya yakın tutar ve ben buna razı olamam :)

canım yukarıda da yazdım makyaj yapma sıklığına göre makyaj malzemesi alınması bence en doğrusu. bana kalırsa alix avien, cecile, golden rose, verita vs gibi markalara para vermek parayı sokağa atmakla aynı. makyaj yapmaya ilk başladığımda hem cahillikten hem de piyasada çok bulunmasından aldığım markalardı onlar. tamamen fiyasko olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. pastel onlara nazaran çok daha iyi.

şu an yukarıdaki markaların ne kadar olduklarını bilmiyorum ama hemen hemen aynı fiyata belki az daha fazlasına maybelline almanız çok daha mantıklı olacaktır. yalnız unutmayın ki bunlar market ürünleri, dediğim gibi çok sık ve ağır makyaj yapmayanlar için yeterlidir. burda ağırdan kastım gözü gölgelendirmek vs değil. belli belirsiz bir makyajda bile pudra, fondöten, göz altı kapatıcı, kalem, rimel, ruj, far, kaş kalemi vs gibi bir çok ürünleri kullananlar var. ben hiç bir zaman o kadar teferruatlı ve prof. makyaj yapmadım günlük hayatımda.

eğer o tip ürünler istiyorsanız mac, urban decay (naked diye bir far paleti serisi var mesela 1 ve 2 olmak üzere muhteşem), clinique, kryolan, sephora belki inglot (renk seçenekleri fazla) gibi markalar tercih etmelisin. ama gerçekten çok çok fiyatlı markalar ve makyaj yapmayı bilmiyorsan verdiğin paralara yazık oalcaktır. çünkü bunlar prof. seriler.

ben kendimden örnek vereyim, günlük işe giderken (o da her gün değil) ve dışarıya çıktığım gecelerde makyaj yapan biriyim. ürünlerimin markası karışık ama genelde şunlar ağırlıklı; max factor, nivea (piyasadan çekilmeden önce yedekli almıştım hala kullanıyorum) , maybelline, rimmel, clinique sanırım başka bi marka da yok makyaj çantamda ve bence yeterli.

sen beni baz alarak makyaj alışverişini yönlendirirsen pişman olacağını sanmam. benden fazla makyaj yapıyorsan daha kaliteli ve daha fazla ürün çeşidi daha az yapıyorsan clinique ve max factor yerine rimmel ve maybelline ağırlıklı daha az çeşitli bir takım işini görecektir.

parfüm konusu da göreceli tabii de ben kendi kullandığım parfüm ve bunun dışında bi kaç parfüm dışında parfüm kullanmam. onlar da 100 ml 150-200 tl olan parfümler hele daisy var ki çok daha pahalı ve bunun illa olması gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum bohçada. keza makyaj malzemelerinin de. hem pahalı hem de elzem ürünler değil o yüzden ben aldırmadım kendi malzemelerim ve parfümüm var giderken de onları götüreceğim. zira benim kullandığım malzemelerin alındığı bir alışveriş 0'dan yapılacak olsa 1000 liraya yakın tutar ve ben buna razı olamam :)

canım verdiğin bilgiler için,vakit ayırıp anlattığın için çook teşekkür ederim. çok yardımcı oldun. ben de ağır makyaj yapan biri değilim. parfüm konusunda da daha hiç kullanmadığım acqua di gioia var. bohçaya onu koyarım diye düşünüyorum :)

Back