• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Bohçası Bayan Kozmetik Ürünleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MUHENDIS35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
33
1
298
İzmir
Kızlar nişan için seçtiğiniz ya da size gelen makyaj setinde hangi markanın hangi ürünleri vardı, fikir olması için yardımcı olabilirmisiniz bana, aklımda hiç birşey yok, hepiniz öpüyorum kızlarrrr:16:

Son düzenleme:
ben her zaman kullandığım makyaj malzemesi olmasını isterin valla herlade nişandan önce avona üyelik açıcam :9:
ben avon supershock maskara ve turuncu şişieli parfümünden kullanıyorum.puda alix avien tercota ,allık Catherine Arley,göz kalemi ve rujdada flormardan şaşmam :32:
yine bunlar olur bohçamda:16:

en kalitelisi MAC tabii, kryolan, dior ürünleri alabilecek durumlarsa gayet kaliteli. uygun fiyatlı olarak da flormar ın tüm ürünleri revaçta.
ben de henüz bir icraat yok ama internette araştırıyorum. tavsiyeler üzerine farklı markalardan farklı ürünler almayı düşünüyorum :31:

ben biraz araştırdım, boynere gittim ve bana Bourjois diye bir marka söylediler kozmetik konusunda pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim, Bourjois markası nasıl sizce kızlar, bu benim için değil abimin sözlüsü için bakıyorum, nişan bohçası için, sözlüsü uzak bir yerde ben ona kullandığı markaları sormak istiyorum ama kendisi çok fazla makyaj yapan birisi değil o yüzden yardımlarınızı istedim.

ben biraz araştırdım, boynere gittim ve bana Bourjois diye bir marka söylediler kozmetik konusunda pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim, Bourjois markası nasıl sizce kızlar, bu benim için değil abimin sözlüsü için bakıyorum, nişan bohçası için, sözlüsü uzak bir yerde ben ona kullandığı markaları sormak istiyorum ama kendisi çok fazla makyaj yapan birisi değil o yüzden yardımlarınızı istedim.

Bütçeniz nedir canım?

canım az makyaj yapıyosa o zman hepsini almanıza gerek yok ki :34:
zaten fazla makyaj yapmıyosa işin daha kolay ama kullandığı markaları alman daha iyi çünkü pahalı diye aldığın yada kaliteli diye aldığın bi ürün gelininizin cildi hassassa alerji yapabilir bunu unutmamak gerek :34:

canım az makyaj yapıyosa o zman hepsini almanıza gerek yok ki :34:
zaten fazla makyaj yapmıyosa işin daha kolay ama kullandığı markaları alman daha iyi çünkü pahalı diye aldığın yada kaliteli diye aldığın bi ürün gelininizin cildi hassassa alerji yapabilir bunu unutmamak gerek :34:

haklısın canım benim, bende sormak taraftarıyım:)

bütçemiiz orta derecede:))

Hmm anladım flormar golden rose gibi ucuz değil ama Dior kadar da pahalı olmasın diyosun.. :) Bahsettiğin marka da çok ucuz değil o kadar para verdikten sonra bilinen iyi markaların kampanyalı indirimli ürünlerini karıştırarak set yapabilirsin eminim makyajı bilmese de markaları görünce mutlu olacaktır. Mesela Clinique markasının setleri oluyo temizleme nemlendirici vs..

Hmm anladım flormar golden rose gibi ucuz değil ama Dior kadar da pahalı olmasın diyosun.. :) Bahsettiğin marka da çok ucuz değil o kadar para verdikten sonra bilinen iyi markaların kampanyalı indirimli ürünlerini karıştırarak set yapabilirsin eminim makyajı bilmese de markaları görünce mutlu olacaktır. Mesela Clinique markasının setleri oluyo temizleme nemlendirici vs..

söylediklerinide araştıracağım kermit sağol, çok teşekkürler kızlar yardımlarınız için :))

Ne kadar az makyaj yapsa da genede fondoten, pudra, göz altı kapatıcı, rimel, ruj, far, allık, oje, oje cıkarıcısı, göz kalemi, makyaj temizleyici, nemlendirici, parfüm.. Bunlardan en az birer tane olmalı bence..

Ne kadar az makyaj yapsa da genede fondoten, pudra, göz altı kapatıcı, rimel, ruj, far, allık, oje, oje cıkarıcısı, göz kalemi, makyaj temizleyici, nemlendirici, parfüm.. Bunlardan en az birer tane olmalı bence..

:53:
ben makyaj yaparım hatta markete pazar giderken bile makyajsız çıkmam :9:
ama pudra allık göz kalemi ar ve rimel kullanırım bide ruj.kullanmasıyla alakalı ama:34:
bizde başladık hazırlıklara ama ben bohça için aldırmam onları benim özel ihtiyaçlarım sonuçta temel bi kaç şey konması yeter bence :31:

:53:
ben makyaj yaparım hatta markete pazar giderken bile makyajsız çıkmam :9:
ama pudra allık göz kalemi ar ve rimel kullanırım bide ruj.kullanmasıyla alakalı ama:34:
bizde başladık hazırlıklara ama ben bohça için aldırmam onları benim özel ihtiyaçlarım sonuçta temel bi kaç şey konması yeter bence :31:

Ben biraz bohçada gösterişi seviyorum. Yanlış anlaşılmasın söylediğim ama bizim adetlerde herkes gelir bohçayı iyice inceler böyle ufak tefek şeyler de göze çarpar. Eğer maddi durum izin vermiyorsa tabiki kimsenin kendini zorlaması taraftarı değilim. Ama eğer imkan varsa birkaç ihtiyaç fazlası hediye kızı ve kızın ailesini mutlu eder diye düşünüyorum. Sonuçta hergün değil ama özel bir yere giderken diğer dediklerimi de makyaj için kullanacak.. Benim aldırdıklarımın üstüne Nişanlımın ailesi ayrıca çıkıp birkaç hediye daha almış koymuşlardı.. Belki maliyeti çok aşırı arttırmamıştı ama beni çok mutlu etmişti. Her gören de bayıldı.

Son düzenleme:
Kermit peki sana gelen ya da gelecek olan nişan bohçasında ne var genel hatlarıyla :)

Makyaj kutumun içi biraz abartılıydı benim nişanlım abartmayı severde :) canım içinden seç istersen. Nemlendirici, makyaj temizleyici, Nem maskesi, tarak, cımbız,tırnak makası, tokalar, parfüm, deodarant,oje 6 tane aseton, fondoten, pudra, allık 2 tane, ruj 3 tane, rimel, kaş kalemi, göz kalemi 3 tane, far 4 tane, göz altı kapatıcısı, eyeliner, allık fondoten far ve pudra için ayrı ayrı fırça..

Bunlar aklımda olanlar canım

Ben biraz bohçada gösterişi seviyorum. Yanlış anlaşılmasın söylediğim ama bizim adetlerde herkes gelir bohçayı iyice inceler böyle ufak tefek şeyler de göze çarpar. Eğer maddi durum izin vermiyorsa tabiki kimsenin kendini zorlaması taraftarı değilim. Ama eğer imkan varsa birkaç ihtiyaç fazlası hediye kızı ve kızın ailesini mutlu eder diye düşünüyorum. Sonuçta hergün değil ama özel bir yere giderken diğer dediklerimi de makyaj için kullanacak.. Benim aldırdıklarımın üstüne Nişanlımın ailesi ayrıca çıkıp birkaç hediye daha almış koymuşlardı.. Belki maliyeti çok aşırı arttırmamıştı ama beni çok mutlu etmişti. Her gören de bayıldı.

canım bizdede gelip bakarlar falan ama ben aldırma taraftarı değilim sadece o yüzden dedim zaten ilk defa olan ve özenilen bişey :12:

canım bizdede gelip bakarlar falan ama ben aldırma taraftarı değilim sadece o yüzden dedim zaten ilk defa olan ve özenilen bişey :12:

Canım doğru söylüyosun..Önemli olan gelini mutlu etmek sen bu kadar aldırırsan mutlu olacağını söylüyorsun bende senin dediğin kadarı bana yetmezdi, birşey demezdim tabiki ama içimden beklerdim diyorum.. Abimin evleneceği kızı bilmiyorum ama o evlenirken istesede istemese de bende bana gelen gibi birşey yapacağım:) Ama Muhendis arkadaşım sen sana ve durumunuza uygun olanı seç bak burda iki gelin adayı var ikiside mutlu :):54:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar, sizlere çok çok teşekkür ediyorum, ikinizin paylaşımlarından da sonuna kadar yararlanacağım, size de mutluluklar diliyorum kızlar :54:

Back