Nisan Bebekleri ve Cicileri

iyi günlerde kullansın canım.
bebekler daha önce geliyor artık.
sağolsunlarda...........

ay yerim ben yerim büyümüşlerde artık bayramlıklar kışlıklar alınmaya başlamış ben de daha çıkmadım ilk bayramımız güzel olmalıyız dimi

bizim de böyle cicilerimiz var, 1-2 kere ya giydirdim ya giydiremedim. o yüzden cok güzel bir şey çarpmazsa gözüme bayramlık almayı düşünmüyorum ben.

Eklentiler

• $elbise1.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $tayt.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $t shirt.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $alt üst eşfoman.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 55
kızlar bunlarda bızım bayramda giyecegimiz pantolon ve gömlegımız

ayakkabılarımız

şapkamız

bunlarda alternatıf olarak yedekte duruyor (yelek)

süveter

pantolon

maŞallah kızlar ya!!!
Bayrama daha bır ay var.
Şımdıden almıŞsınız.nekadar hızlısınız Öle!
Bızımkının gıymedıĞı o kadar Çok kıyafet varkı hedıye gelen aldıĞımız falan..
Belkı almayız..
Bıde hava nasıl olur acaba?

Ben de almayacağım bayram için yeni kıyafet,hamileyken aldığım kıyafetler var bu dönem için,sanki kıtlık vardı da almışım da almışım,şimdi hangisini bayrama giydirsem diye karar veremiyorum?

Çok gÜzel hepsının cııclerı yaaa bızde bayramda sema teyzesının bıze gÖnderdıĞı sÜslÜ elbısesını gıycez (ınŞallah hava gÜzel olurda) bunun dıŞında bız yenı cıcıden zıyade bızde zeynep hanıma park yatak aldık hamıleyken heves ıŞte sÜslÜ mÜ sÜslÜ bır beŞık almıŞtım 8 - 10 aya kadar kullanabılır sanıyordum ama benım kızım Öle bır yatıyorkı artık sıĞmamaya baŞladı bızde tuĞba teyzesını yazdıklarını okuduk dınledık gıttık araŞtırdık gÜzel bı park yatak aldık ıdıl baby den hedıye gelen eŞortman takımlarımız vardı ne ınce nede kalın Şımdılık onlarla ıdare edıyoruz kıŞa doĞru alıŞverıŞımızı yapıcaz ...

tugbiş çok hoş canım yaaa ayakkabılarıda öleee çok şeker

meraklı canım senn kuzunnkide çok ttalı özellkle tayıt ve badisi çokşeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…