Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun o zaman ☺Nisanın 9 çatlatma iğnesi yaptırdım 3 yumurta vardı 10 nisan ve gün aşırı ililki oldu bugün 7. Gün bakalım beklemekteyiz![]()
Hadi inşallah bende dün gördüm yumurtlamayı 3 4 gün değerlendirmeyi düşünüyorum rabbim Inşallah nasip eder bu ay :)Merhaba canım, adetimin 11.-12.günleri pik gördüm yani 10-11nisan, gün aşırı 1boş 1 dolu şeklinde değerlendirdim, bat 25nisan, hayırlısı olsun sizlerde durum nedir? İnşallah bu ay hamile kalabiliriz![]()
Hoşgeldiniz ☺
İnşallah güzel haberler al bende aynı günlerde olduNisanın 9 çatlatma iğnesi yaptırdım 3 yumurta vardı 10 nisan ve gün aşırı ililki oldu bugün 7. Gün bakalım beklemekteyiz ☺
Çok fazla karnım ağrıyor yani böyle acaba erken mi adet olcam dedirtiyor sürekli değil KESK kesik bir vuruyor geçiyor dün akıntım başladı birde iğnenin etkisi diye düşünüyorum ama belli de olmaz idrara çok çıkmaya başladımİnşallah güzel haberler al bende aynı günlerde oldu10 pik oldu 11 catladı sende belirti varmı
Hayırlısı olsunÇok fazla karnım ağrıyor yani böyle acaba erken mi adet olcam dedirtiyor sürekli değil KESK kesik bir vuruyor geçiyor dün akıntım başladı birde iğnenin etkisi diye düşünüyorum ama belli de olmaz idrara çok çıkmaya başladım
Kuzum bende dün gördüm hemen hemen aynıyızEki Görüntüle 2621123 kızlaaar bende bugün yumurtladım kalbim duracak gibi kürtaj dan sonra kimdenemem bu 12güm sonra gebelik olur sa öğreniriz belki inşallah varmı benim gibi bugün yumurtlama gören
Belirtilere takılma kuzum cok yanıltıyor. Birde iğneden 13 gün gecince test yapmalısın ben 2 kere iğne mağduru oldum o yüzden söylüyorum yalancı pozitif çıkarıyorÇok fazla karnım ağrıyor yani böyle acaba erken mi adet olcam dedirtiyor sürekli değil KESK kesik bir vuruyor geçiyor dün akıntım başladı birde iğnenin etkisi diye düşünüyorum ama belli de olmaz idrara çok çıkmaya başladım
Aralık ayında hamile kaldım kaybettiğim bebeğe ozaman yumurtlama ve ertesi günü değerlendirebilmiştim sadece hamile oldum ama kaybettim inşallah busefer sağlıkla olur bekleyebilirsem 1mayıs adet günüm ozaman test yaparım diğerinde yumurtlama dan 12gün sonra çıkmıştı idrardaK
Kuzum bende dün gördüm hemen hemen aynıyız1 gün var aramızda. Bol bol degerlendir derim bugun ver arkasından gelen 3 4 günü ☺
Üzülme sakın vardır herseyde bi hayır saglıksız oldugu icin düşükler olabiliyor. Gecen sene bnde yaşadım kimyasal gebelikti. Ama gecmişi geride bırakıo önümüze bakmak gerek inşallah pozitifleri görücez umutlu olalım.Aralık ayında hamile kaldım kaybettiğim bebeğe ozaman yumurtlama ve ertesi günü değerlendirebilmiştim sadece hamile oldum ama kaybettim inşallah busefer sağlıkla olur bekleyebilirsem 1mayıs adet günüm ozaman test yaparım diğerinde yumurtlama dan 12gün sonra çıkmıştı idrarda![]()
İnşAllah canımmmÜzülme sakın vardır herseyde bi hayır saglıksız oldugu icin düşükler olabiliyor. Gecen sene bnde yaşadım kimyasal gebelikti. Ama gecmişi geride bırakıo önümüze bakmak gerek inşallah pozitifleri görücez umutlu olalım.![]()
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah az kalmış test gününe 5 6 güne belli olurM momteacher ahahahahah geldim canım geldimmerhaba kızlar. Ben de bu ay 9-10 nisanda pik gördüm, 11-12 nisanda silikti. Arka arkaya 4 gün değerlendirdik
14 nisanda lekelenme yaşadım, durdu, 16 nisanda tekrar lekenlenme yaşadım hatta sol kasığım o kadar ağrıdı ki adet olucam zannettim. Benim de meraklı bekleyişim başladı. Bu ay 17-18. Günlerde pik gördüm ben, o yüzden adet olursam 1-2 gün geç gelir diye düşünüyorum. İnşallah hiç gelmez
![]()
Onlarda gelsin hep beraber bekleriz sırayla nolcakIsi mayisa kalanlar napsin![]()