hadıı ınsallah canımm dogruısarettır kesınlıkle heyecann yaptımm bak sımdı ya ınsallah hamıs olarakda yazısırız bu ayy bebısımmmYok kuzum Yumoş catlamamisti ya sali kontrolum var Yumoş un durumuna bakcaz ve ovu testi bugün catladigini isaretliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadıı ınsallah canımm dogruısarettır kesınlıkle heyecann yaptımm bak sımdı ya ınsallah hamıs olarakda yazısırız bu ayy bebısımmmYok kuzum Yumoş catlamamisti ya sali kontrolum var Yumoş un durumuna bakcaz ve ovu testi bugün catladigini isaretliyor
coook guzel anlatmissin canim Allah razi olsun sizin verdiginiz moralle duzeldim bayaZ zulamm canikommm kesinlikle ElifAhsen02 cime katılıyorum sakın belirtilere kaptirma kendini çünkü hamilelik ve adet belirtileri aşağı yukarı aynı sen ikisinede hazirlikli ol canim benim benim göğüslerim şiş çook hassas bunu Yumoş un catladigina bagliyorum inşallah olucak canim en kisa vakitte alicaz haberleri
Bugün nobetteyim çalışma olamayacak yarin inşallah Rabbim hakkimda hayirli etsin inşallah bu ay aslinda yumurtam catlamissa bile çok sevinecem Rabbim yüzümü guldurur insallah ovu testleri beni yaniltmiyordur umarim
ElifAhsen02 canimm insallah degerlendircez yarindan itibaren inşallah tutar preseed jel ise spermlerin kadin vucudunda ilerleyip yumurtalara ulasmasi icin belirli bir ph derecesine ihtiyaclari vardir ve kadinn normal anatomisi bile az da olsa asidiktir ve spermlerin bir kismini daha giriste öldürür bu jel ortamin ph ni dengeleyerek spermlerin saglikli sekilde yumurtayla bulusmasini sagliyor ozellikle erkekle ilgili sorunlarda (ssperm azligi hareket azligi vs.) Mukemmel sonuclar veriyor ve bununla hamis kalan bi cok arkadas var umarim bilgilendirebilmisimdir canimmm alirsan daha ayrıntılı konusuruz bitanem sen boyle umutlu istikrarli ol yeterki biz hep birbirimizin destekcisi olalim
sendende canım ne zaman dertlesmek konusmak istersen burdayiz moralle hamis kalicaz inşallah gönülden inanıyorumcoook guzel anlatmissin canim Allah razi olsun sizin verdiginiz moralle duzeldim baya
Ağzın bal yesin tatliskommmm inşallah burdan Çifter Çifter gebelik testlerimizi paylasiriz kocaman kocamanhadıı ınsallah canımm dogruısarettır kesınlıkle heyecann yaptımm bak sımdı ya ınsallah hamıs olarakda yazısırız bu ayy bebısımmm
insallah canım ınsallahAg
Ağzın bal yesin tatliskommmm inşallah burdan Çifter Çifter gebelik testlerimizi paylasiriz kocaman kocaman
hauır olsun canım rüyankızlar kuzucuklarımm ben bugun bır ruya gordumm anlatamamm sıze benım kayınbabam bana bır kızıyor bır kızıyorr oyloe boyle degıll bende bagıra bagıra seslı seslı aglıyorummm ama nasıl aglama ooo alllahımmm derelerı tasları asıyorumm aglayarak ıkı katlı bır evımız varmıs oraya gelıyorummm sesımı duyan herkes gelıyorr arkadan kayınbabam gelıyor ama bn onun yuzunu goremıyorumm nedense bn aglayarak esımı arıyorumm ama tel bozukmus bır uyandım fena haldeydım atamadım ustumdennn daha allah yuzgoz etmesınn bneı onlarla :)
ne durumdasın tatlım kaç gün var regle?Amin hayir olsunnn can8m
İyimmm canim googus lerimde hassas likvar 11gunum kaldi dualrini bekliyorum sen neyaptinne durumdasın tatlım kaç gün var regle?
Canimm hayirlisii olsun sikma canini pozitif dusun ama umutlanma sonra uzulme ama gonlum insallah bebisin olur dr gittinmi ne yaptinbenimde adet günüm yarın ama ağrım çok her an olacak mısım gibi kendimi kötü hissediyorum 2 sene oldu
sorma cnm ya benım durum trajıkomik:) 3 aydır yumurtlama günlerimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ondan önce tam o zamanlarda kayınpederim kalpkrizi geçirdi ondan önce fena grip oldum ilaç kullandım ondan önce genetik test bekledik felan fistan bi yapabilsek olcak belkide hep bir mani var:) artık üstüne gitmiyorum regl ime 1 hafta var allah kısmet ederse mayısta çalışmalar kızlarrrr totem yapalımm benim için dua edin nolurrrr: eğer mayısta hamile kalırsam haziranda eşimin doğum günü ona hediye olarak söylemek okadar çok istiyorumki gönlümden geçen bu rabbim inş gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyler:)İyimmm canim googus lerimde hassas likvar 11gunum kaldi dualrini bekliyorum sen neyaptin
gittim klomen+ çatlama iğnesi oldum bu ay martta hsg de cekilmiştim tıkalıydı acıldıCanimm hayirlisii olsun sikma canini pozitif dusun ama umutlanma sonra uzulme ama gonlum insallah bebisin olur dr gittinmi ne yaptin
Allah gonlune gore versin canim insallah bebisin olur sabret sikma canini hayirlsi olsun dualarim seninle bir an once kavusuruz yavrularimizasorma cnm ya benım durum trajıkomik:) 3 aydır yumurtlama günlerimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ondan önce tam o zamanlarda kayınpederim kalpkrizi geçirdi ondan önce fena grip oldum ilaç kullandım ondan önce genetik test bekledik felan fistan bi yapabilsek olcak belkide hep bir mani var:) artık üstüne gitmiyorum regl ime 1 hafta var allah kısmet ederse mayısta çalışmalar kızlarrrr totem yapalımm benim için dua edin nolurrrr: eğer mayısta hamile kalırsam haziranda eşimin doğum günü ona hediye olarak söylemek okadar çok istiyorumki gönlümden geçen bu rabbim inş gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyler:)
aminnn cnmm dua edicem bende senin için namazımda adın soyadın ne?Allah gonlune gore versin canim insallah bebisin olur sabret sikma canini hayirlsi olsun dualarim seninle bir an once kavusuruz yavrularimiza
Ohh iyi masallah acele etme sen herseyin hazirligini yapmissin insallah cok bekletmeeden cika gelir yavrunn bundan sonra gun asirilarinida yap canim sonrada kafana takma sana tavsiyem stresdende uzaak durrrgittim klomen+ çatlama iğnesi oldum bu ay martta hsg de cekilmiştim tıkalıydı acıldı
Ozelden goruselimm olurmu ad soyaddaaminnn cnmm dua edicem bende senin için namazımda adın soyadın ne?
tamam:)Ozelden goruselimm olurmu ad soyadda