- Konu Sahibi YeniBahar27
valla çıkıyorum aaaaaaaaaaaaa kimse yazmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR b en HAMİLEYİMMM 4 hafta 4günlük
umarım bır an once tum bekleyen arkadaslarımda kavusur bebeklerıne
hepınızı optum
Ayy maş.canım Allah tamımına erdirsin inş:Saruboceq: ne güzel bir haber.
Darısı bizlerin başınaaayerimseniben
cok tsk edrım canım:CüvCüv:
ıns allahım senı ve tum ısteyenlerı hıc bekletmez:Saruboceq:
KIZLAR b en HAMİLEYİMMM 4 hafta 4günlük
umarım bır an once tum bekleyen arkadaslarımda kavusur bebeklerıne
hepınızı optum
kıslarrrrrrrrrr beni silin mutsuzum bu ayda olmıcak çokkkkkk kafam karışık sebebi ise reglim 2 sinde bitti biz korunmadık 4 kere felan ama 2 haftadr karın ağrımdan ölüyodum bu gün dr gittim enfeksiyon kapmışsın dedi ve fitil vede antibiyotik verdi kafam karışık çünkü şimdi kullanmaya başlasam bebek varmıdr acaba tam yumurlama dönemim ee bidaki ay başlasam yine çalışma olmıcak hazirana kalcak eeeeee ben haziranda 1 ay eşimden ayrı allah kısmet ederse almanyaya kardeşimin doğumuna gidicem anlıcanız bi akıl verin ağrılarım hala devam ediyo 5 gün girmedim siteye hamileleri tebrik ediyorum bana bi akıl verinnnnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:hee bide simir testi oldum sonucunu 3 gün sonra alcakmışımmm offfffffff canım çokkkkkkk sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa