teşekkürler çaylakkızzz
kızlar siz daha yenisiniz inşallah çok beklemezsiniz hatta gelmesin adetinizzz inşallah
ama ben 1,5 yıldır bekliyorum yani umutsuzluğa kapılmayın Allah hayırlısını versin beklemek çok zor hemde hiçbi sorun yokken[/Q
rabbım en kısa zamanda nasıp etsın inşallah canım benım yaaaaaaaaaaa
slm kızlar bende mart son hafta basladık calısmalra bakalım sat 17 mart bakalım
slm kızlar.bende umudunu nisan ayına bağlayanlardanım.bugün adetimin ilk günü inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz Allahın izniyle tabi:) herkese kolay gelsin.benim bat 3-4 mayıs:)))
daha benim ilk denemem yine de yıllardır deniyormuş gibiyim çok stresli bir iş gerçekten mani olamıyosun. İnş. bekleyişlerimiz mutlulukla sonuçlanır.
kızlar ben malesef oldum adet hayret birsey ya 1 gün bile geçmeyen adet korunmayı bıraktıgım ilk ay 4 gün geçti kesin hamileyim yoksa neden gecsın dıyordum 5.gün geldi sok olduk hatta esim düsük filan yaptım sandı.morali bozuldu ben kendimi buna hazırlamıştım diye.....
kızlar ben malesef oldum adet hayret birsey ya 1 gün bile geçmeyen adet korunmayı bıraktıgım ilk ay 4 gün geçti kesin hamileyim yoksa neden gecsın dıyordum 5.gün geldi sok olduk hatta esim düsük filan yaptım sandı.morali bozuldu ben kendimi buna hazırlamıştım diye.....
Neden olmasinrabbim nasip ettikten sonra tabi ihtimalleri biraz daha yukseltmek icin korunmayi birakmalisiniz insallah olur canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olabılır canımm neden olmasın kı Allah nasıp ettıkten sonra :)))))))...................inş bebişin senınledir adetın ne zaman
17 mart mı 17 nısan mı bat canım...........senındemı ılk hamılalık olcak burda baya ılk deneme olan var :))))
geldi kırmızılar genee
ılk bebek mı olucak uzulme sadece relax ve kesın hamılelık stres cok buyuk engel.Bız de bu hafta basladık bakalım 2 deneme yaptık bu hafta hastalıklardan malesef esımle bır bırımızı goremıyoruz eger tutarsa mucıze olur tutmazsa da sabırla beklıcez
Kızlar bu bat dediğiniz nedir acaba :)
ilk olacak olamadı ki
sen ilk bebekmi cnm ..
insallah bizlerde anne oluruz
ınsallah canım ben 2. olucak kızım var benım
insallah benimde ikiz kızlarım olur cnmmm
senindemi sebepsiz infertilite.. bu da ilginc :26:
2.cocuk olmuo topiğimde de var arkadasım ..
ogluna kardes beklemekte o da ..
ins.cabucak olur bebeklerimiz cnmm
benım ılk denemem daha yenı basladık bız denemeye bu hafta ılk kez denedık nasıpse tutar 4 bucuk yasında bır kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?