- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.401
Baya baya reglim kuzum sen naptın canmNaptın canım varmı gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya baya reglim kuzum sen naptın canmNaptın canım varmı gelişme
Hadi ya bende adeti bekliyorum canım pek umutsuzum ama bakalımBaya baya reglim kuzum sen naptın canm
Çatlama iğnesi ne zamanHadi ya bende adeti bekliyorum canım pek umutsuzum ama bakalım
Canım benim 6. Gün hala geliyordu damla damla, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Normalde 5 gün sürer. İlk 3 gün biraz gelir. 4-5 gün damla damla gelirdi.Kızlar çatlama iğnesinden sonra regli olduysanız adetiniz kaç gün sürdü benim 4 cü günde tamamen kesildi sizinlerin kaç gün sürdü ?
Şimdilik yapmicam canım ara verdim 2 aydır gitmiyorum doktora kafamı toplamam gerekiyor yıpratıyor insanı bu durumlar hayırlısı olsunÇatlama iğnesi ne zaman
Bence de yıpratıyor mola vermek iyidirŞimdilik yapmicam canım ara verdim 2 aydır gitmiyorum doktora kafamı toplamam gerekiyor yıpratıyor insanı bu durumlar hayırlısı olsun
Bende de tam tersi 4 günümde kesildim. 6 gün sürer normalde doktor klomene başla tekrar dedi gidemedim doktora şehir dışındaydım ama gebe olmadığına emin ol dedi. Kanda veremedim ama erken gebelik testi yaptım dün yine negatif çıktı bende klomene başladım birşey olsa çıkardı diye düşünüyorum.Canım benim 6. Gün hala geliyordu damla damla, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Normalde 5 gün sürer. İlk 3 gün biraz gelir. 4-5 gün damla damla gelirdi.
Valla ben yumurtlarken yaşadım onu ama şu an reglimArkadaşlar Günaydın. Alt karnımda pıt pıt atma hissi var dün akşamdan beri. Adetime daha 8 gün var. Böyle bir belirti yaşayan oldu mu?
Hadi hayırlı olsun canımBende de tam tersi 4 günümde kesildim. 6 gün sürer normalde doktor klomene başla tekrar dedi gidemedim doktora şehir dışındaydım ama gebe olmadığına emin ol dedi. Kanda veremedim ama erken gebelik testi yaptım dün yine negatif çıktı bende klomene başladım birşey olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Valla bebiş bir şey yapmıyorum reglin bitmesini bekliyorum tatil modu (çalışmalar için) sen napıyosun
İyi iyi yeni ayy yeni umutlarrr iğnenin 4. Gününden selam veriyorum yani daha 3. Gündeyim çatlamanın sadece zaman geçsin diye bekliyorumHadi hayırlı olsun canım
Valla bebiş bir şey yapmıyorum reglin bitmesini bekliyorum tatil modu (çalışmalar için) sen napıyosun
Ahah bekleme konusunda pek iyi değilizİyi iyi yeni ayy yeni umutlarrr iğnenin 4. Gününden selam veriyorum yani daha 3. Gündeyim çatlamanın sadece zaman geçsin diye bekliyorum
Ya geçen aya göre daha iyiyim aklıma gelmiyo iğneyi ne zaman yaptığımı unutuyorum burda yazarken falan geçen ay daha çok kafama takmışım onu fark ettimAhah bekleme konusunda pek iyi değiliz
Canım canım iyiyiz Yıkılmadım ayaktayımmm
Selamlar selamlar canım. Benim de klomen yarın bitecek. Doktor randevum cumartesi. Uygun görürse, çatlatma iğnesi ve aşılama olacak bakalım. Merakla bekliyorum. Umarım yumurtalarım güzel gelişir. İlk kullandığımda üç yumurtam olmuştu ama doktor beğenmemişti boyutlarını birşey vermemişti. Bu Üçüncü klomenim ve ikinci aşılamam olacak nasipse. Senin hiç aşılama olmadı değil mi canım? Sadece iğne veriyor anladığım kadarıylaİyi iyi yeni ayy yeni umutlarrr iğnenin 4. Gününden selam veriyorum yani daha 3. Gündeyim çatlamanın sadece zaman geçsin diye bekliyorum
Aynen yaa. Beklemek zor gerçekten.Ahah bekleme konusunda pek iyi değiliz
Evet canım benim sadece iğne oldu 2. Ay bu 2 yumurtam olmuştu 19mm ve 21 mm solda. İğne günü çatlama günü sonraki gün peş peşe değerlendirdim artık gün aşırı devam edicem. Hadi nasipse seninde güzel büyümüştür inşallah bize dr haber etSelamlar selamlar canım. Benim de klomen yarın bitecek. Doktor randevum cumartesi. Uygun görürse, çatlatma iğnesi ve aşılama olacak bakalım. Merakla bekliyorum. Umarım yumurtalarım güzel gelişir. İlk kullandığımda üç yumurtam olmuştu ama doktor beğenmemişti boyutlarını birşey vermemişti. Bu Üçüncü klomenim ve ikinci aşılamam olacak nasipse. Senin hiç aşılama olmadı değil mi canım? Sadece iğne veriyor anladığım kadarıyla
Bana oldu kuzum iğne de olmamıştım, üstüne regl oldum kist değildirKızlar yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrısına benzer batmalı ağrı var arada sol tarafıma da giriyor batma ağrısı ve doluluk hissi gibi acaba yumurtam çatlamadıda kist mi oldu korkuyorum tedaviye ara vermiştim yumurtlama 26 nisandı bugün tam 1 hafta geçti yumurtlamanın üstünde başına böyle gelen varmı bende ilk defa oldu yumurtlamadan sonra ağrı çekmezdim ben bilen anlayan varsa yazabilir mi