- 15 Mayıs 2022
- 3.437
- 2.850
- 28
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.381
Yaptım canım kuruyunca dahada belirginleştiYıkayınca geçmiyorsa gerçek pozitiftir diyorlar bi yıkasana, ben de eve gidince suya tutcam bi görmek için
Silmişim fotoyu silmesem atardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım canım kuruyunca dahada belirginleştiYıkayınca geçmiyorsa gerçek pozitiftir diyorlar bi yıkasana, ben de eve gidince suya tutcam bi görmek için
Yaaa ee hamilesin o zaman bidaha test yapalım yarın. Prodoctor iyidir diye düşünüyorumYaptım canım kuruyunca dahada belirginleşti
Silmişim fotoyu silmesem atardım
Yaptım bu akşamda canım bişey yok testimde kalmadı zaten adeti bekliyorumYaaa ee hamilesin o zaman bidaha test yapalım yarın. Prodoctor iyidir diye düşünüyorum
Allah Allah kan verelim olmadı benim de sökülmedi adetim leke leke devam ediyorYaptım bu akşamda canım bişey yok testimde kalmadı zaten adeti bekliyorum
Benim 2 mayısta bat kuzum eğer olmazsam öyle yaparımAllah Allah kan verelim olmadı benim de sökülmedi adetim leke leke devam ediyor
Anladım canım bu son yaptığın sonradan koyulaşmadı mıBenim 2 mayısta bat kuzum eğer olmazsam öyle yaparım
Rahim filmi çektirsen aslında iyi olur çoğu doktor direk tüm testleri yaparken onu istiyor. Mesela bende polip çıktı ameliyatla aldırdım ileride sıkıntı oluştururmuş falan büyüdükçe düşüğe engel olur dedi. Onu normal muayenede göremiyor mesela tüplere vs bakılıyor bende çok korkuyordum ama anestezisiz oldum bide o acıydı ben hiç birşey hissetmedimCanım bana rahim filmi falan çekilmedi sana çekildi mi? Bizim de eşimle herşeyimiz iyi görünüyor.. bi tek rahim filmim yok. Bi de fsh'am biraz yüksek ama doktorum onun sorun olmadığını, her an düzenli yumurtlayıp çatladığımı söyledi.
İstanbul’da oturuyorsan eğer ben Kadıköy’de sanomedde çektirdim şişlide de şubeleri var. Biraz pahalı ama değiyor. Ben çektirdiğim zaman 1.600 dü geçen sene Kasım ayında falanAnestezili mi çektirdin canım? Ben çok korkuyorum rahim filminden ya.
Deme öyle şimdi okudum iyimisin cnm ?Kanamam basladi bir anda maalesef zTen ogrendigimden beri hamileligimi beta hcg artisina ragmen kanamam vardi din de cogaldi
Bişey göremeyince attım canım bakmadımAnladım canım bu son yaptığın sonradan koyulaşmadı mı
Anladım canım. Yıkadım şimdi daha belirginsizleşti ama tamamen geçmediBişey göremeyince attım canım bakmadım
Nasılsın kuzumDüsuk yapiyorum kizlar
Düşük yapıyor gibi yoğun kanaması olup yine de bebeğine kavuşanlar var. Mesele tamamen bebeğin sağlıklı olması. Değilse vücut zaten düşük yapıp bebeği uzaklaştırıyor. Sağlıklıysa bebeğin seninle kalacak.Iyiyim kizlad kanamam var ama gogislerim asiri sis sizliyo
Dikkat et kendine çok yorma bu ara kendini birde doktora gittiğinde sor bakalım normalmiymiş böyleIyiyim kizlad kanamam var ama gogislerim asiri sis sizliyo
Benim rahim duvarim incelmis saglikli bir gebelik degil dediDüşük yapıyor gibi yoğun kanaması olup yine de bebeğine kavuşanlar var. Mesele tamamen bebeğin sağlıklı olması. Değilse vücut zaten düşük yapıp bebeği uzaklaştırıyor. Sağlıklıysa bebeğin seninle kalacak.
O zaman en yakın zamanda umarım sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Benim rahim duvarim incelmis saglikli bir gebelik degil dedi
Tesekkur ederim insallahO zaman en yakın zamanda umarım sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Naptın canım varmı gelişmeYarın adet günü tekrarlayayım bakalım. Ama onunki geçmiş bir de dün pozitif negatif kan testim negatif çıktı