- 22 Şubat 2023
- 9.649
- 10.717
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.121
Walla kuzum kötüyüm ağladım baya. İnşallah Allah sana nasip eder kuzum. Güzel haberlerini duyarız inşallah.Yaaa yapma yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla kuzum kötüyüm ağladım baya. İnşallah Allah sana nasip eder kuzum. Güzel haberlerini duyarız inşallah.Yaaa yapma yaaa
Sen kaçıncı gününde yaptın cnm testiBen de sabah test yaptım bembeyaz bi negatif artık bekliyorum regl olmazsam pazara yapcam pazartesi de kan veririm
Canım baya adet gibi karnıma ağrı gire gire oldum. Tam da adet günümde hiç ihtimal vermiyorum. Seninki mucize gibi. Senin de adet ağrın olmuş muydu? Perşembe doktora randevu aldım. Belki idrar testi yaparım eve gidince. Benim de üç yumurtam vardı. İkisi 20 mm biri de küçüktü.. inşallah seninki gibi birini atıyorumdur ama ihtimal veremiyorum. Moralim çok bozuk. Aşılama da bile olmadıysa nasıl olacak bu bebiş. Umutsuz olmak istemiyorum. Bir an önce toparlarım umarım canım. İnşallah sen bebişni sağlıkla kucağına al. Pazartesi keseni görelim inşallah kuzum. Sizin haberlerinizle sevineceğim artıkBen ader oldum sandim sonra degerim yuksek cikti biliyosun dimi git kan ver olmazsa da uzulme beni gör üzülme sakin
Regl canım. Sabah geliverdi ağrısıyla malesef.reglimi oldun cnm yoksa testmi yaptın ?
Tatlım istanbul’da mısın?Canım baya adet gibi karnıma ağrı gire gire oldum. Tam da adet günümde hiç ihtimal vermiyorum. Seninki mucize gibi. Senin de adet ağrın olmuş muydu? Perşembe doktora randevu aldım. Belki idrar testi yaparım eve gidince. Benim de üç yumurtam vardı. İkisi 20 mm biri de küçüktü.. inşallah seninki gibi birini atıyorumdur ama ihtimal veremiyorum. Moralim çok bozuk. Aşılama da bile olmadıysa nasıl olacak bu bebiş. Umutsuz olmak istemiyorum. Bir an önce toparlarım umarım canım. İnşallah sen bebişni sağlıkla kucağına al. Pazartesi keseni görelim inşallah kuzum. Sizin haberlerinizle sevineceğim artık
Benim baya boyle adet agrim oldu zTen eski yumurtayi atmisim vajinal muayene oldum doktor bu eski kan dedi simdi hafif pembe lekelenme oluyo doktor yerlesme kanamasi bu endiselenme dediCanım baya adet gibi karnıma ağrı gire gire oldum. Tam da adet günümde hiç ihtimal vermiyorum. Seninki mucize gibi. Senin de adet ağrın olmuş muydu? Perşembe doktora randevu aldım. Belki idrar testi yaparım eve gidince. Benim de üç yumurtam vardı. İkisi 20 mm biri de küçüktü.. inşallah seninki gibi birini atıyorumdur ama ihtimal veremiyorum. Moralim çok bozuk. Aşılama da bile olmadıysa nasıl olacak bu bebiş. Umutsuz olmak istemiyorum. Bir an önce toparlarım umarım canım. İnşallah sen bebişni sağlıkla kucağına al. Pazartesi keseni görelim inşallah kuzum. Sizin haberlerinizle sevineceğim artık
Kuzum @aysegulibis95 gibisindir sen de belki. Yine de test ver yarın falan benceWalla kuzum kötüyüm ağladım baya. İnşallah Allah sana nasip eder kuzum. Güzel haberlerini duyarız inşallah.
Yumurtlamadan 9 gün sonraSen kaçıncı gününde yaptın cnm testi
Yok canım değilim.Tatlım istanbul’da mısın?
Yaaa ah kuzum ah inşallah senin gibiyimdir. İkinci mucize de ben olurum şimdi baktım sabahtan beri perde hiç gelmemiş. Sabah peçeteye sildiğim kadar yani gelen. Ama ben ağrı kesici içtiğim için o kesmiştir heralde. İnşallah senin gibi ben de mucizeye gözümü açarım canımBenim baya boyle adet agrim oldu zTen eski yumurtayi atmisim vajinal muayene oldum doktor bu eski kan dedi simdi hafif pembe lekelenme oluyo doktor yerlesme kanamasi bu endiselenme dedi
Perşembe doktora gidicem canım bakalım o bi görsün. Kan vermem heralde ama akşam bi idrar testi yapayım. Çıkmaz da yine de içimde kalmasın. Kaç aydır testler öylece bekliyor. Kullanayım ne yapayımKuzum @aysegulibis95 gibisindir sen de belki. Yine de test ver yarın falan bence
Senin daha erken kuzum. İnşallah pozitife dönecek inşallah canımYumurtlamadan 9 gün sonra
Evet ya gerçekten de öyle oldu. Bıraktım artık dediğin anda oldu. Allah bize de nasip etsinLutfen bu son degil uzulmeyin hatirlayin daha 1 hafta once ben akisina birakicam dedim negatifi gorunce bakin beklenmedik ne oldu
Merhaba canım benimde regl gününe iki gün varken peceteye silince damla damla geldi bugün bir gün vardı şimdi arttı gibi kan ama daha pede geçmedi benimde erken geldi regl bu ayda olmadıYaaa ah kuzum ah inşallah senin gibiyimdir. İkinci mucize de ben olurum şimdi baktım sabahtan beri perde hiç gelmemiş. Sabah peçeteye sildiğim kadar yani gelen. Ama ben ağrı kesici içtiğim için o kesmiştir heralde. İnşallah senin gibi ben de mucizeye gözümü açarım canım
Kullan bak bnce dePerşembe doktora gidicem canım bakalım o bi görsün. Kan vermem heralde ama akşam bi idrar testi yapayım. Çıkmaz da yine de içimde kalmasın. Kaç aydır testler öylece bekliyor. Kullanayım ne yapayım
İnş döner artık şaştık kendimiziSenin daha erken kuzum. İnşallah pozitife dönecek inşallah canım
İdrar testi yaptın mı hiç canım? Ben eve gidince yapsam mı ki diyorum.Merhaba canım benimde regl gününe iki gün varken peceteye silince damla damla geldi bugün bir gün vardı şimdi arttı gibi kan ama daha pede geçmedi benimde erken geldi regl bu ayda olmadı
Yap bi test cnm ne kaybedersin ki evde de hazır varmışİdrar testi yaptın mı hiç canım? Ben eve gidince yapsam mı ki diyorum.
Yapmadım canım yoktur ya geliyor baksana yarın giderim hastaneye artık sonra aşılama ya başlarız özele mi gidiyorsun sen canımİdrar testi yaptın mı hiç canım? Ben eve gidince yapsam mı ki diyorum.