- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.161
Keşke öyle tutsa canım ama daha pahalı diye düşünüyorumBen yaptırmadım ama 5500 civarı tutcak toplam sanırım yaptırırsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke öyle tutsa canım ama daha pahalı diye düşünüyorumBen yaptırmadım ama 5500 civarı tutcak toplam sanırım yaptırırsam
ben istanbuldayımm. Bana kendi doktorum yapacak ama henüz bir fiyat almadım özele gidiyorum. Ama göze aldım artık yeterki olsun.Ankaradaysan tavsiye verebilirim
aşılama için o gün tekrar veriyor eşin ve sana enjekte ediliyor sanıırım bende henüz yaptırmadım ama öyle okudum yaptıran arkadaşlar daha doğru bilgi verir şimdi bize.Sperm testi falan var elimizde ama onunda süresi oluyormu ki gekrar istermiki
Of ondan da hiç umudum yok ya napicaz bilmiyorumaşılama için o gün tekrar veriyor eşin ve sana enjekte ediliyor sanıırım bende henüz yaptırmadım ama öyle okudum yaptıran arkadaşlar daha doğru bilgi verir şimdi bize.
Aşılama için o gün tekrar sperm alıyorlar canım. Enjekte etmek için.Sperm testi falan var elimizde ama onunda süresi oluyormu ki gekrar istermiki
Sen ne kadar süredir deniyorsun canım bebiş için?Of ondan da hiç umudum yok ya napicaz bilmiyorum
1 sene oldu canım ama pko var dedi doktor 7 aydır falan tedavi sürecindeyim senSen ne kadar süredir deniyorsun canım bebiş için?
Benim de bir yıl bitti canım. Doktor sorun yok diyor ama bilmiyorum neden olmuyor. Rahim filmi falan çekilmedi, tüplerim mi tıkalı ne bilemedim. Bi arkadaşım 16. Ayda hamile kalmıştı. Onu düşünerek moral bozmamaya çalışıuorum ama bir yıldan sonrası biraz yıpratıcı olmaya başladı. Gücüm kalmadı gibi hissediyorum. Sürekli negatif negatif, Umarım bir gün pozitifi görürüz1 sene oldu canım ama pko var dedi doktor 7 aydır falan tedavi sürecindeyim sen
İnşallah canım çok yoruluyor insan senelerce bekleyenleri görünce hemen atıldım bu tedavilere ama zor insan inanamıyor artıkBenim de bir yıl bitti canım. Doktor sorun yok diyor ama bilmiyorum neden olmuyor. Rahim filmi falan çekilmedi, tüplerim mi tıkalı ne bilemedim. Bi arkadaşım 16. Ayda hamile kalmıştı. Onu düşünerek moral bozmamaya çalışıuorum ama bir yıldan sonrası biraz yıpratıcı olmaya başladı. Gücüm kalmadı gibi hissediyorum. Sürekli negatif negatif, Umarım bir gün pozitifi görürüz
Sordum fiyat 4000 aşılama 1500 de sperm içinKeşke öyle tutsa canım ama daha pahalı diye düşünüyorum
Yok enjekte etmek için alıyo ya, ama bizde test olmadığı için testle birlikte verdi fiyatı sanırım. O zaman daha ucuza gelir işteSperm testi falan var elimizde ama onunda süresi oluyormu ki gekrar istermiki
Sordum fiyat 4000 aşılama 1500 de sperm için
Ama belki tekrar alır canım bilmiyorum ki napicaz ya senin ilk mi olucak aşılamaYok enjekte etmek için alıyo ya, ama bizde test olmadığı için testle birlikte verdi fiyatı sanırım. O zaman daha ucuza gelir işte
Evet canım ama önümüzdeki ay değil sonraki ay düşünüyorum. Belki aşılamaya gerek de olmaz sadece iğne yaptırırımAma belki tekrar alır canım bilmiyorum ki napicaz ya senin ilk mi olucak aşılama
İnşallah olmaz canım hayırlısı artık 4 iğne de olmadı benim mecbur aşılama ya gecicem hadi birazdaha bekliyim desem bekleyincede olmuyorEvet canım ama önümüzdeki ay değil sonraki ay düşünüyorum. Belki aşılamaya gerek de olmaz sadece iğne yaptırırım
Bende elendim negatif sonucumMalesef kızlar ben elendim umarım sizden güzel haberleri alırız
Kız senin daha erkendi ama sankiBende elendim negatif sonucum
Kan sonucun değil mi?Bende elendim negatif sonucum