- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.141
Yani regl oldum diyosun zaten bence yapabilirsinİdrar testi yaptın mı hiç canım? Ben eve gidince yapsam mı ki diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani regl oldum diyosun zaten bence yapabilirsinİdrar testi yaptın mı hiç canım? Ben eve gidince yapsam mı ki diyorum.
Tamam canım. Sen yaptın mı bugün test? Güzel haber alalım inşYap bi test cnm ne kaybedersin ki evde de hazır varmış
Evet canım özele gidiyorum. Senin üçüncü aşılaman mı?? Bi de rahim filmi çektirdin mi? Aşılama mı daha zor rahim filmi mi? Bunun cevabını bilen arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirimYapmadım canım yoktur ya geliyor baksana yarın giderim hastaneye artık sonra aşılama ya başlarız özele mi gidiyorsun sen canım
Ben 4 kere sadece çatlatma iğnesi oldum hsg çekildim tüplerim açık çıktı acı hissetmedim daha aşılama hiç olmadım bu ay olmayı düşünüyorum özele gidiyorum fiyatını sordum söylemedi daha sizin kaç tuttuTamam canım. Sen yaptın mı bugün test? Güzel haber alalım inş
Evet canım özele gidiyorum. Senin üçüncü aşılaman mı?? Bi de rahim filmi çektirdin mi? Aşılama mı daha zor rahim filmi mi? Bunun cevabını bilen arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim
Canım sperm testi 1000 TL (uygun fiyatlı bu. Daha pahalı olabilir) doktorum da 1000 TL aldı. Ama daha pahalı sanırım başka yerlerde.Ben 4 kere sadece çatlatma iğnesi oldum hsg çekildim tüplerim açık çıktı acı hissetmedim daha aşılama hiç olmadım bu ay olmayı düşünüyorum özele gidiyorum fiyatını sordum söylemedi daha sizin kaç tuttu
Evet çok uygunmus şaşırdım 10 bin diyen var inşallah benimkide o foyatlari verir ya korkuyorum artık hiç olmayacak diyeCanım sperm testi 1000 TL (uygun fiyatlı bu. Daha pahalı olabilir) doktorum da 1000 TL aldı. Ama daha pahalı sanırım başka yerlerde.
Ben rahim filmi çekilmedim ama korkuyorum ondan baya. Neyse bakalım daha doktor film falan demedi de ben kendimi hazırlıyorumBen 4 kere sadece çatlatma iğnesi oldum hsg çekildim tüplerim açık çıktı acı hissetmedim daha aşılama hiç olmadım bu ay olmayı düşünüyorum özele gidiyorum fiyatını sordum söylemedi daha sizin kaç tuttu
Yok daha yapmadım ama benimde karnım ağrı var regli olucam gibi hayırlısı inşTamam canım. Sen yaptın mı bugün test? Güzel haber alalım inş
Evet canım özele gidiyorum. Senin üçüncü aşılaman mı?? Bi de rahim filmi çektirdin mi? Aşılama mı daha zor rahim filmi mi? Bunun cevabını bilen arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim
10 binde başka yere yaptır. Bi sor bakalım. Benim anladığım 2500-3000 civarı yapıyorlar ama sperm testi, iğnesi, aşılaması içindeyse aslında benimkiyle aynı fiyata geliyor gibi. İyice araştırmak lazım kuzum.Evet çok uygunmus şaşırdım 10 bin diyen var inşallah benimkide o foyatlari verir ya korkuyorum artık hiç olmayacak diye
Umarım senden güzel haber alırız. Regl ağrısı sandığın şey umarım bebiştir kuzum. Dün hiç regl belirtim yok derken, sabah ağrıyla uyandım ve gelmişti.Yok daha yapmadım ama benimde karnım ağrı var regli olucam gibi hayırlısı inş
Aynen canım napicam bilmiyorum devlet daha zor randevu olmuyor gel git bilmiyorum napicam10
10 binde başka yere yaptır. Bi sor bakalım. Benim anladığım 2500-3000 civarı yapıyorlar ama sperm testi, iğnesi, aşılaması içindeyse aslında benimkiyle aynı fiyata geliyor gibi. İyice araştırmak lazım kuzum.
benimde eşim daha geçen ay verdi özel hastanede 1.250 tuttu.Evet çok uygunmus şaşırdım 10 bin diyen var inşallah benimkide o foyatlari verir ya korkuyorum artık hiç olmayacak diye
Malesef canım bütçeler hep zorda. Devlet olsa iyi ama orda da hem muamele kötü hem dediğn gibi sıra gelmez heraldeAynen canım napicam bilmiyorum devlet daha zor randevu olmuyor gel git bilmiyorum napicam
benımde sanırım bu ay olmazsa aşılama olucak bende internetten baktım 10 bin falan yazıyor ortalama fihyatlar özeldeAynen canım napicam bilmiyorum devlet daha zor randevu olmuyor gel git bilmiyorum napicam
evet sen hiç belirtim yok diyorsun ama belli olmaz hala az daha olsa ihtimal var sen yinede bir testte yap kanaman aşırı yoksaUmarım senden güzel haber alırız. Regl ağrısı sandığın şey umarım bebiştir kuzum. Dün hiç regl belirtim yok derken, sabah ağrıyla uyandım ve gelmişti.
Bazen kızlar yazıyor gruplarda burda da yazan arkadaşlar çıkar birazda da o kadar değil bence. O kadar fiyatsa eğer tüp bebek yaptırmak daha mantıklı olur.benımde sanırım bu ay olmazsa aşılama olucak bende internetten baktım 10 bin falan yazıyor ortalama fihyatlar özelde
Üç damla gelmiş az önce baktım canım. Az gibi. İnşallah bir umut bakalımevet sen hiç belirtim yok diyorsun ama belli olmaz hala az daha olsa ihtimal var sen yinede bir testte yap kanaman aşırı yoksa
hadi inş bir mücizede senden gelir bizeÜç damla gelmiş az önce baktım canım. Az gibi. İnşallah bir umut bakalım
Ben yaptırmadım ama 5500 civarı tutcak toplam sanırım yaptırırsamBen 4 kere sadece çatlatma iğnesi oldum hsg çekildim tüplerim açık çıktı acı hissetmedim daha aşılama hiç olmadım bu ay olmayı düşünüyorum özele gidiyorum fiyatını sordum söylemedi daha sizin kaç tuttu
Ankaradaysan tavsiye verebilirimevet sen hiç belirtim yok diyorsun ama belli olmaz hala az daha olsa ihtimal var sen yinede bir testte yap kanaman aşırı yoksa
Sperm testi falan var elimizde ama onunda süresi oluyormu ki gekrar istermikibenimde eşim daha geçen ay verdi özel hastanede 1.250 tuttu.