Gittim kuzum. 14 mm olan yumurtam gül gibi solmuş. Patlamış futbol topuna benziyordu
8 mm kalmış. Ama şöyleymiş adet olmak için duphaston verilmişti ya o geliştirmiş bunu, vaktinde de olmadığı için sağlıksız olması normalmiş sanırım. Haftaya çarş bir daha çağırdı yeni bir yumurta gelişmesini bekliyorum dedi. İçerde büyümesini beklediğimiz yumurtalar da hep 8 10 mm birsürü yumurta var. Bakalım kendiliğinden büyüyecek mi. Büyümezse adet sonrası klomen vs başlanacakmış. Biraz üzüldüm tabi ama çaresi var sonuçta Allah nasip ettikten sonra tedavi bahane. He bir şey daha öğrendim klomen tarzı ilaçlar hormon değilmiş bizim doğal hormonlarımızı daha iyi çalışması için tetikliyormuş. O yüzden sağlıylıymış. Ama tabi her zaman en sağlıklı olan en doğal olanıdır. Bir de dedi ki uzun süreli yaşanan (benimki gibi 28 gün gecikme) 2 3 ay yumurta gelişimini etkilermiş şu an yaşananlar olumsuz olsa da doğalmış. Hatırladıklarım bu kadar
bir de bana dedi ki ( yumurtanın adet olmak için kullandığım duphastondan mı geldiğini sormuştum) sen bu işi böyle detaylı nasıl çözdün
araştırıyorum dedim. Kk sağolsun