- Konu Sahibi yenibirhayal
Beynimde hersey dönüp duruyor oldu mu yine mi olmadı insan belirti arıyor ama maalesefAy evet ya beklerken bile gergin insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beynimde hersey dönüp duruyor oldu mu yine mi olmadı insan belirti arıyor ama maalesefAy evet ya beklerken bile gergin insan
Allah'tandır aynı gün randevum vardı zaten şimdi iğneyi vuruldum bekliyorum ama ya heryere dicem artık bende hiye belirti yokkkkO zaman o test bozukmuş canım şansına ya
Valla bendede yok canım belirti ama ovülasyon testi yaptım baya koyulaşmış muhtemelen 16 mm felandır yumurta yarında 18 olur iğneyi verir doktor senin kaçıncı günün iğneden sonrakiAllah'tandır aynı gün randevum vardı zaten şimdi iğneyi vuruldum bekliyorum ama ya heryere dicem artık bende hiye belirti yokkkk
İğneyle birlikte 6 bugün iğneyle birlikte sayıyorum gün çabuk geçsin diyeValla bendede yok canım belirti ama ovülasyon testi yaptım baya koyulaşmış muhtemelen 16 mm felandır yumurta yarında 18 olur iğneyi verir doktor senin kaçıncı günün iğneden sonraki
İlk testi ne zaman yapacaksın canımİğneyle birlikte 6 bugün iğneyle birlikte sayıyorum gün çabuk geçsin diye
Ya burda herseyi okuyoruz 10. Gün iğne etkisi geçen arkadaşlarımız var bende belki 10. Gün başlarım diye düşündüm en azından iğne etkisi hala var mı yok mu görmek için zaten ben duphaston da kullanıyorum eğer ki bebis olmamışsa erken sokturcek o ilaç belki teste bile gerek kalmadan son 4 Gün kaldı onu da birakcamİlk testi ne zaman yapacaksın canım
Duphaston neden vermişti canım doktorun ne işe yarıyorYa burda herseyi okuyoruz 10. Gün iğne etkisi geçen arkadaşlarımız var bende belki 10. Gün başlarım diye düşündüm en azından iğne etkisi hala var mı yok mu görmek için zaten ben duphaston da kullanıyorum eğer ki bebis olmamışsa erken sokturcek o ilaç belki teste bile gerek kalmadan son 4 Gün kaldı onu da birakcam
Yumurta yoksa çıkmayabilir bence ya. Sonradan oluşmuştur.Birgebeningunlugu sayfasından almıştım belki ben yanlış yaptım bilmiyorum ama normalde her testte illaki silk çizgi çıkar lh değerinden dolayı bende o bile yoktu
İnş vardır ya hiç test yaptın mı henüx pekiYa burda herseyi okuyoruz 10. Gün iğne etkisi geçen arkadaşlarımız var bende belki 10. Gün başlarım diye düşündüm en azından iğne etkisi hala var mı yok mu görmek için zaten ben duphaston da kullanıyorum eğer ki bebis olmamışsa erken sokturcek o ilaç belki teste bile gerek kalmadan son 4 Gün kaldı onu da birakcam
Ben iğne günü ile birlikte estrofem ve duphaston a başladım 5 gün estrofem 10 gün duphaston dedi doktorum bebeğin tutulmasına yardımcı dedi eğer bebis olursa. Olmazsa da adetini sökecek dedi estrofem dün sonuncusunu içtim iste duphastona devam ediyorum. Ben 3 ay boyunca da kullanmistim duphastonu adetim düzenlemesi için. Ayrıca bide pikos kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk aydır içinde broşürü vitamin folik asit hersey var o da yumurta kalitesi içinmişDuphaston neden vermişti canım doktorun ne işe yarıyor
Hayir yapmadım bugün yapacaktım aslında iğne etkisi hala var mı diye de yapmadımİnş vardır ya hiç test yaptın mı henüx peki
Hiçbirimizin günü hızlı geçmiyorİğneyle birlikte 6 bugün iğneyle birlikte sayıyorum gün çabuk geçsin diye
Yok valla gecmiyor ama bak arada Bi kasiklarima ağrı giriyordu şimdi belimde geziniyor ağrıHiçbirimizin günü hızlı geçmiyor
Hımm klomen dhaa çpk yumurta yapiyor demek femara az ama kaliteli1 tane 18 mm dedi doktorum belki daha küçük mm ler vardı ama söylemedi
Sanirim öyle yani benim bildiğim kadariylaHımm klomen dhaa çpk yumurta yapiyor demek femara az ama kaliteli
Bnce de öyle şimdi iğne verilmedi mi canım snaSanirim öyle yani benim bildiğim kadariyla
Ignemi vurdum ben 6. Günüm bugünBnce de öyle şimdi iğne verilmedi mi canım sna
Hadi güzel haberlerw ya inşallah canım ilk kullanımmmi femaradaIgnemi vurdum ben 6. Günüm bugün
Evet ilk ay bakalim hayırlısıyla bekliyorumHadi güzel haberlerw ya inşallah canım ilk kullanımmmi femarada
Şimdi doktordan çıktım canım 18 mm yumurtam olmuş yarın sabah iğneyi olucam bende inşallahEvet ilk ay bakalim hayırlısıyla bekliyorum